Εκλογές 2019: Μία παίκτρια από το next top model θα είναι υποψήφια στον δήμο Θεσσαλονίκης!
Μία παίκτρια του next top model θα κατέβει στις εκλογές 2019 στον δήμο Θεσσαλονίκης!

Οι Εκλογές 2019 πλησιάζουν όλο και περισσότερο και ακούμε συνέχεια νέα ονόματα που θα μπουν στα ψηφοδέλτια των διαφόρων συνδυασμών! Και τώρα, μάθαμε ότι μία παίκτρια του next top model θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη Θεσσαλονίκη!

Τη γνωρίσαμε στις auditions του next top model. Δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση του παιχνιδιού, καθώς συγκέντρωσε τρία “όχι” από τους κριτές. Παρόλα αυτά συζητήθηκε πολύ για τη διαμάχη της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η κοπέλα, λοιπόν, είναι η Ιωάννα Μάρκου! Που, όπως, ανακοίνωσε και στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον δήμο Θεσσαλονίκης για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019!

Για να τη θυμηθείς δες πάλι την audition της από το ριάλιτι μόδας! Και μετά ρίξε και μία ματιά στην ανακοίνωσή της!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Στην ζωή το πιο όμορφο πράγμα είναι να θέτουμε στόχους και να κάνουμε όνειρα τα οποία όταν έρχεται η στιγμή να πραγματοποιήσουμε μας δίνει τόσο χαρά. Έτσι και εγώ έκανα το στόχο μου πραγματικότητα και για να πραγματοποιήσω το όνειρο μου να κάνω ,δηλαδή, την πόλη μας μια σύγχρονη και καλύτερη πόλη καλώ εσάς στο πλάι μου να συμβαδίσουμε σ’ αυτό το όνειρο και συζητώντας, αλληλεπιδραστικά να κάνουμε την πόλη μας αυτό που πρέπει να είναι. Όλοι μαζί μπορούμε, όλοι μαζί ενωμένοι θα νικήσουμε! #συνέργεια , πρώτα η πόλη μας

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Markou Official (@jmarkou) στις

Δες ακόμα: Εκλογές 2019: Θα είναι υποψήφιος ο Γιώργος Μαυρίδης στον δήμο Θεσσαλονίκης;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;