5 πράγματα που πίστευες ότι θα είναι τελείως διαφορετικά όταν μεγαλώσεις!
Οι ανάγκες σου σαν ενήλικας διαφέρουν τελείως από αυτές που είχες σαν παιδί. Ακόμα και σε πολύ βασικά πράγματα!

Το πέρασμα από την παιδική και εφηβική ηλικία στην ενηλικίωση είναι αρκετά δύσκολο. Από κει που δεν είχες καμία έννοια, τώρα έχεις άπειρες. Λογαριασμούς, σούπερ μάρκετ και ότι άλλο μπορείς να σκεφτείς.

Ένα καλό μεταβατικό στάδιο είναι η φοιτητική ζωή που μπορεί να σε βοηθήσει να μάθεις κάποια πράγματα πριν πέσεις κατευθείαν στα βαθιά.

Εγώ, όμως, σου έχω κάποια πράγματα που ήθελες μικρός και, τώρα, που έγινες ενήλικας, άλλαξαν. Έτσι, όπως άλλαξαν και οι ανάγκες σου και οι επιθυμίες σου.

1. Φαγητό

Μικρός σε πίεζαν να τρως όλο το φαγητό σου. Αλλά να τρως και τα πάντα. Εσύ ήθελες να τρως κάθε μέρα σουβλάκια ή παγωτό. Τώρα που είσαι μεγάλος καταλαβαίνεις ότι πρέπει να τα τρως όλα!

2. Ύπνος

Όταν ήσουν μικρός δεν ήθελες να κοιμάσαι νωρίς. Είχες τόση ενέργεια που μπορούσες να κάνεις τα πάντα. Τώρα, θέλεις λίγο ύπνο παραπάνω. Πότε δε σου φτάνει. Και εγώ, έτσι είμαι!

3. Τολμούσες

Πίστευες ότι μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Η φαντασία σου ήταν το όριο! Δε φοβόσουν τίποτα, ίσως λίγο τη μαμά σου. Τώρα, περπατάς στο δρόμο και, ειδικά αν είσαι σε σκοτεινό δρόμο, φοβάσαι μην σε κλέψουν. Φοβάσαι μην πεις κάτι λάθος στη δουλειά σου, γενικά έχεις πάρα πολλά άγχη που σε κρατάνε πίσω.

4. Αδέρφια

Μικρός δεν ήθελες καθόλου τα αδέρφια σου. Σου φαινόταν ότι ήταν υποχρέωσή σου. Και ειδικά αν ήσουν ο μεγαλύτερος, δεν ήθελες καθόλου να είναι δίπλα σου. Στην ενήλικη ζωή σου, όμως, τα χρειάζεσαι! Θέλεις να έχεις ένα στήριγμα που έχετε βιώσει τα ίδια και σας ενώνουν πολλά.

5. Σχολείο

Η ίδια σκέψη! Δε θέλω να πάω, έλεγες μικρός. Ευτυχώς που τελείωσε και δεν πάω πλέον, λες ως ενήλικας! Να και κάτι που τελικά δεν άλλαξε καθόλου.

Δες ακόμα: Φοιτητική ζωή: Οι καθημερινές απολαύσεις του να είσαι φοιτητής!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1