STR8: Go for Great - Το STR8 μεταμορφώνεται και σε παρακινεί να στοχεύεις πάντα σε σπουδαία αποτελέσματα
Νέο άρωμα, νέες συσκευασίες και νέα σειρά Performance

Το STR8, το brand που έχει γράψει τη δική του ιστορία στις ζωές νέων ανδρών σε ολόκληρο τον κόσμο, μπαίνει σε μια νέα εποχή. Εκεί όπου η κομψότητα συναντά τη δύναμη και η αρρενωπότητα είναι πιο εκλεπτυσμένη από ποτέ. Το νέο μότο του δίνει τον τόνο: Go For Great. Ένα ισχυρό κάλεσμα προς όλους τους νέους άνδρες να ζήσουν τη ζωή τους χωρίς φόβους ή δισταγμούς, να έχουν υψηλούς στόχους και να αγωνίζονται γι’ αυτά που έχουν αξία.

Οι εξελίξεις είναι συναρπαστικές: το Rise γίνεται το νέο μέλος στην αγαπημένη σειρά του Fragrance, η οποία μεταμορφώνεται! Ταυτόχρονα, η νέα πολυαναμενόμενη σειρά Performance έρχεται για να αλλάξει τους κανόνες των καθημερινών σου προπονήσεων.

Η νέα συσκευασία του STR8 θα ενθουσιάσει: Το νέο κουτί με το διάσημο πλέον σήμα “STR8” τώρα αποκτά ένα κομψό, total black look σε όλα τα αρώματα της σειράς. Η κομψότητα του brand αναδεικνύεται με το νέο λογότυπο και μια νέα, ειδικά σχεδιασμένη για το STR8 γραμματοσειρά.

Η νέα Fragrance γραμμή διατηρεί όλα τα αγαπημένα variants από το παρελθόν αλλά αποκτά και ένα νέα, ξεχωριστό άρωμα: το “Rise”, με την υπογραφή του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Το “Rise” είναι δροσερό και κομψό, ένας μοναδικός συνδυασμός από νότες εσπεριδοειδών και αρώματα μέντας και ξύλου.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παραμένει ambassador του STR8 καθώς αντιπροσωπεύει ιδανικά όλες τις αξίες του brand. Ο Γιάννης πετυχαίνει ό,τι βάλει στόχο και εμπνέει κάθε νέο άνδρα να κυνηγά αυτό που πραγματικά θέλει στη ζωή του, να αναζητά το μεγαλείο και να νιώθει το συναρπαστικό συναίσθημα της επιτυχίας. Στη νέα διαφημιστική καμπάνια, ο Γιάννης δημιουργεί δυνατές εικόνες στο «φυσικό του περιβάλλον» που δεν είναι άλλο από το γήπεδο του μπάσκετ.

Η μεταμόρφωση του STR8 δεν μένει μόνο στη σειρά με τα αρώματα. Μια ολοκαίνουρια σειρά έρχεται για να αλλάξει την καθημερινή περιποίηση του άνδρα που κάνει τα πάντα στο max: η νέα λευκή σειρά Performance. Διαθέσιμη σε 4 διαφορετικά αρώματα, περιλαμβάνει φιλικά προς το δέρμα αποσμητικά καθώς και shower gels που, χάρη στα συστατικά τους, προσφέρουν την πιο αποτελεσματική προστασία. Ας μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για τη σειρά που είναι μέρος της καθημερινής φροντίδας περιποίησης του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Αν μπορεί να αντεπεξέλθει στις έντονες ανάγκες ενός επαγγελματία αθλητή του ΝΒΑ, φαντάσου τι μπορεί να κάνει για σένα.

Το αντι-ιδρωτικό spray προσφέρει μέχρι και 72 ώρες απόλυτης αντι-ιδρωτικής προστασίας ενώ τα αποσμητικά roll-on και stick συμπληρώνουν ιδανικά την συλλογή καθώς δρουν ενάντια στον ιδρώτα με αποτελεσματικότητα και διάρκεια. Τα 3-σε-1 shower gels προσφέρουν βαθύ καθαρισμό για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά ενώ, ταυτόχρονα, έχουν αποσμητική δράση που χαρίζει μια αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί μέχρι και 12 ώρες! Ταυτόχρονα, η minimal, ολόλευκη συσκευασία κάνει τη σειρά Performance να ξεχωρίζει χάρη στην απλότητά της.

Η Performance κάνει την πρώτη της εμφάνιση μέσα από ένα ατμοσφαιρικό, δυναμικό video με πρωταγωνιστή τον Γιάννη σε έναν ρόλο που δεν είχε φανταστεί κανείς! Μείνε συντονισμένος στο κανάλι του STR8 στο YouTube για μια αποκλειστική digital εμπειρία!

Άφησε το STR8 να γίνει η έμπνευσή σου, η κινητήρια δύναμή σου για να βάζεις υψηλούς στόχους και να αγωνίζεσαι για το δικό σου μεγαλείο. Μπες τώρα στον κόσμο του!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαρ. 2024
ΕΦΕΣ
19:30
-
ΟΣΦΠ
19 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΒΙΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;