Master Chef 2019: Αυτό είναι το πρώτο ζευγάρι που αποκλείστηκε από το Silver Award!
Στο Master Chef 2019 έχουμε μία εβδομάδα με επιστροφές και το Silver Award! Αυτό είναι το πρώτο ζευγάρι που αποκλείστηκε από τη δοκιμασία!

Εννέα παίκτες από τον περσινό κύκλο του διαγωνισμού μαγειρικής επέστρεψαν στην κουζίνα του Master Chef 2019, όπου έγιναν ζευγάρια με τους παίκτες που είναι ήδη μέσα. Όλα αυτά για ένα νέο διαγωνισμό μέσα στο Master Chef 2019 που ονομάζεται Silver Award και έχει έπαθλο 10.000 ευρώ.

Ο διαγωνισμός αυτός θα διαρκέσει όλη την εβδομάδα. Κάθε μέρα θα αποκλείεται και ένα ζευγάρι. Το πρώτο ζευγάρι που αποχώρησε ήταν ο Παντελής Βούρος και ο Χαράλαμπος Χατζηπροδρόμου!

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, όμως, έκανε μία τεράστια αποκάλυψη που δεν περίμενε κανείς. Συγκεκριμένα ο κριτής και σεφ είπε ότι στο τέλος οι δυο τους, αλλά και τα υπόλοιπα ζευγάρια που θα αποκλειστούν στη συνέχεια, θα έχουν ακόμα μία ευκαιρία!

Ο σεφ είπε:

“Έχουμε μία απώλεια σήμερα, οκτώ θα περάσουν στην επόμενη φάση. Η απώλεια της πρώτης μέρας από το Silver Award είναι το πιάτο με το λαβράκι, του Παντελή και του Χαράλαμπου.

Όλα τα πιάτα ήταν νόστιμα, έπρεπε να βρούμε τις λεπτομέρειες, το συζητήσαμε και να πούμε το εξής: Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα και για τον Παντελή γιατί σε κάποια φάση θα έχει και ο Παντελής, αλλά και οι υπόλοιποι που δεν θα περάσουν στην επόμενη φάση μία ακόμα ευκαιρία.

Δεν θα σας αποκαλύψουμε σήμερα το πώς θα γίνει αυτό, αλλά υπάρχει ακόμα μία ευκαιρία.”

Δες το σχετικό απόσπασμα!

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες ακόμα: Master Chef 2019: Αυτοί είναι οι παίκτες που επέστρεψαν στο παιχνίδι!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;