ΚΕΑ Μαρτίου 2019: Βγήκε η επίσημη ανακοίνωση για την πληρωμή!

Από neolaia.gr Team 26 Μαρτίου 2019

Δείτε αναλυτικά σχετικά με το ΚΕΑ Μαρτίου 2019!

Και επίσημα ενημερώνονται οι δικαιούχοι για το ΚΕΑ Μαρτίου 2019, για την ημέρα που θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή τους αυτόν τον μήνα, με ανακοίνωση από το Υπουργείο Εργασίας.

Με απόφαση της αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, γνωστοποιείται πως την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019, θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή του ΚΕΑ Μαρτίου 2019 για τους δικαιούχους που έχουν εγκεκριμένες αιτήσεις έως τις 28 Φεβρουαρίου.

Το ποσό των 54.038.115,37 ευρώ θα καταβληθεί σε 262.283 δικαιούχους και αφορά περισσότερα από 560.000 άτομα.

Υπενθυμίζουμε ότι η πληρωμή θα ξεκινήσει κατά τις απογευματινές ώρες της προηγούμενης ημέρας, στις 27 Μαρτίου και θα έχεις ολοκληρωθεί το πρωί της επόμενης.

Η πληρωμή του ΚΕΑ θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ’ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα. Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

Οι δικαιούχοι του ΚΕΑ παρακαλούνται να απευθύνονται στην Τράπεζα με την οποία συνεργάζονται και μόνο σε αυτήν για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών.

Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ, keaprogram.gr, παραμένει ανοιχτή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

Δείτε επίσης: Δώρο Πάσχα 2019 ΟΑΕΔ: Πότε θα δοθεί στους ανέργους;

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486