Η φιναλίστ του Bake Off είναι παλιά μας γνώριμη!
Αν η Λένα του Bake off Greece σου θύμιζε κάτι τότε έχεις δίκιο! Είχε πάρει μέρος στο Master Chef!

Ακόμα ένας διαγωνισμός μαγειρικής, μάλλον, καλύτερα ζαχαροπλαστικής έφτασε στο τέλος του! Το Bake off Greece, το βράδυ της Κυριακή, ανέδειξε την νικήτρια του διαγωνισμού.

Η… “μάχη” δόθηκε ανάμεσα στη Λένα Σαμέρκα και τη Βένια Φλέσσα που διεκδίκησαν το έπαθλο των 50.000 ευρώ και τον τίτλο του καλύτερου ερασιτέχνη ζαχαροπλάστη της Ελλάδας! Με νικήτρια, τελικά, να αναδεικνύεται η Βένια.

Αλλά αυτό που δεν ήξερες είναι ότι η Λένα δεν είναι εμφανίζεται πρώτη φορά σε κάποιο ριάλιτι μαγειρικής, καθώς πριν από το Bakeo off Greece, είχε περάσει και από τις audition του Master Chef.

H Λένα Σαμέρκα, λοιπόν, είχε πάρει μέρος στις audition του Master Chef 2018. Εκεί είχε φτιάξει διαφορετικό πιάτο. Είχε προτιμήσει να κάνει γλυκό και συγκεκριμένα cheesecake μάνγκο, το οποίο εντυπωσίασε τους κριτές που της έδωσαν την πολυπόθητη ποδιά.

Ωστόσο η όμορφη δικηγόρος δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση του παιχνιδιού. Κάτι που την οδήγησε να κυνηγήσει το όνειρο της στο Bake off Greece. Τελικά, τα κατάφερε περίφημα και έφτασε μέχρι τον τελικό του παιχνιδιού!

Δες την audition της!

Δες ακόμα: Master Chef 2019: Αυτό είναι το πρώτο ζευγάρι που αποκλείστηκε από το Silver Award!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;