Ευρωεκλογές 2019: Μεγάλος προβάδισμα της Νέα Δημοκρατίας σύμφωνα με το Financial Times!
Η Financial Times δίνει μεγάλη προβάδισμα στην Νέα Δημοκρατία για τις Ευρωεκλογές 2019!

Οι Financial Times, μία από τις μεγαλύτερες εφημερίδες στον κόσμο, ρίχνουν τα φώτα τους και στις Ευρωεκλογές 2019! Μάλιστα, βλέπουν τα polls σε κάθε χώρα της Ευρώπης ξεχωριστά.

Όσον αφορά την Ελλάδα, δηλώνουν ότι στις Ευρωεκλογές 2019 ξεκάθαρο προβάδισμα έχει η Νέα Δημοκρατία. Στα συμπεράσματα αυτά φτάνει η εφημερίδα αναλύοντας τις δημοσκοπήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα τους τελευταίους δύο μήνες.

Στην πρόθεση ψήφου, κατά μέσον όρο, η Νέα Δημοκρατία έχει προβάδισμα 10,5 μονάδων έναντι του ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι, η βρετανική εφημερίδα υπολογίζει πως αναμένεται να κατακτήσει 10 έδρες στο νέο ευρωκοινοβούλιο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ υπολογίζεται πως θα κερδίσει 7 έδρες,με την Χρυσή Αυγή να ακολουθεί με 2, και από μία το Κίνημα Αλλαγής και το ΚΚΕ!

Η αρθρογράφος των Financial Times κάνει την πρόβλεψη πως στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθούν πρόωρες εθνικές Εκλογές 2019 ταυτόχρονα ή με διαφορά μιας εβδομάδας από τις Ευρωεκλογές 2019. Θεωρεί, μάλιστα, κομβικό παράγοντα την υψηλή ανεργία που συνεχίζει να μαστίζει τη χώρα.

Δες ακόμα: Εκλογές 2019: Οι εκτιμήσεις για τους μεγάλους δήμους και περιφέρειες της χώρας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;