Μόλις ανακάλυψα τη βαθύτερη πισίνα στον κόσμο και κάπως αγχώθηκα!
"Μαμά, μαμά δεν πατώνω!"

Και είναι κι αυτοί οι περίεργοι τύποι που τους αρέσει να παίζουν με τον διακόπτη της αδρεναλίνης τους, οπότε κατά καιρούς απολαμβάνουν κάτι περίεργες δραστηριότητες τύπου bunjee jumping, sky diving, καταδύσεις κλπ…

Υπάρχουν όμως κι εκείνοι που ενός η καρδιά τους is in the right place (που λέμε και στο χωριό μου), είναι κι από αυτούς που αν στη θάλασσα τους ακουμπήσει κάνα φύκι στη γάμπα τινάζονται λες κι είδαν βροντόσαυρο με σάρκα και οστά.

Γι’ αυτούς μάλλον ανοίγει η πισίνα DeepSpot στην Πολωνία που θα είναι η βαθύτερη πισίνα στον κόσμο με βάθος 45 μέτρα και όγκο νερού ισοδύναμο με 27 πισίνες ολυμπιακών διαστάσεων (όχι σαν αυτές τις μίζερες που έχεις στο εξοχικό στο Ζούμπερι).

Εκεί λοιπόν θα μπορεί να πηγαίνει όποιες γουστάρει τις καταδύσεις, να βουτάει στην υποθαλάσια σήραγγα, να μένει σε δωμάτιο ξενοδοχείου με θέα την πισίνα, ή εναλλακτικά να αράζει για φαγητό στο εστιατόριο ή να κάνει το συνεδριάκι του στην αίθουσα που περιλαμβάνει το πάρκο.

Το DeepSpot θα ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό το φθινόπωρο του τρέχοντος έτους στην κεντρική πολωνική πόλη Mszczonow, περίπου 40 χιλιόμετρα από την Βαρσοβία.

Σπεύσατε!

Δες κι αυτό: Νύσταξες; Αυτά είναι σίγουρα τα πιο παράξενα κρεβάτια που μπορείς να κοιμηθείς!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;