5 τρόποι για να αντιμετωπίσεις άμεσα το άγχος!

Από neolaia.gr Team 24 Μαρτίου 2019

Για γρήγορα αποτελέσματα!

Είναι γεγονός πως το άγχος, αποτελεί τυπικό χαρακτηριστικό των σύγχρονων κοινωνιών, που στις περισσότερες περιπτώσεις, προκύπτει ως απόρροια έντονης ψυχολογικής πίεσης (στρες), νευριτικότητας και αβεβαιότητας για το τι θα συμβεί.

Είναι τρομερά δύσκολο να είσαι άνθρωπος και να μη αγχώνεσαι, έστω και λίγο, το έχουμε καταλάβει στην πράξη αυτό πολλές φορές.

Ωστόσο, μπορείς μέσα στην ημέρα σου να απολαύσεις κάποιες δραστηριότητες, οι οποίες θα σε χαλαρώσουν και θα σε βοηθήσουν να διοχετεύσεις κάπου το ακατάσχετο άγχος σου.

Ιδού ποιοι είναι οι τρόποι:

1. Ξεκίνα ένα χόμπι που σε ενδιαφέρει, τύπου ζωγραφική, γλυπτική ή κάποιο μουσικό όργανο. Είναι γνωστό πως η μουσική έχει ευεργετική επίδραση και χαλαρώνει τον οργανισμό μας.

2. Δες ταινίες, δεν υπάρχει καλύτερο αντι αγχωτικό! Οι ταινίες θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις και να σταματήσεις να σκέφτεσαι πράγματα που σε στρεσάρουν.

3. Κάνε yoga είτε σε κάποιο στούντιο είτε μόνος σου σπίτι και θα καταλάβεις πόσο απελευθερωτικό είναι να αφήνεις το σώμα και την ψυχή σου να μην απασχολούνται με τίποτα.

4. Πάρε ένα τετράδιο και ξεκίνα να καταγράφεις τις σκέψεις σου. Θα δεις ότι έτσι θα εξωτερικεύσεις τις σκέψεις σου, τις αγωνίες και τα άγχη σου και θα αποφορτιστείς.

5. Χόρεψε! Χόρεψε παντού, όσο αστείο και αν σου φαίνεται, o χορός απελευθερώνει ψυχή και σώμα!

Δες ακόμα: 5 όνειρα που εάν δεις σημαίνει ότι έχεις πολύ άγχος!

 6 σημάδια ότι πρέπει να κάνεις οπωσδήποτε ένα διάλειμμα, αν θες να γλιτώσεις την υπερκόπωση!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486