5 αλάνθαστα σημάδια που φανερώνουν ότι ακόμα δεν σε έχει ξεπεράσει!
Κι ας λέει πως έχει προχωρήσει κι είναι όλα καλά!

Μπορεί να πέρασε πολύς καιρός από τότε που χωρίσατε, μπορεί να έχετε να ιδωθείτε καιρό, όμως είσαι σίγουρη πως έχετε τελειώσει οριστικά;

Ο χωρισμός σας ήταν τελειωτικός και επίσημος ή μήπως κάποιος από τους δυο σας δεν έχει καταφέρει να το “χωνέψει” ακόμα;

Άσχετα, λοιπόν, με το τι λέει ο καθένας σας στον εαυτό του και στους άλλους, τύπου “τον/την έχω ξεπεράσει”, “είμαι έτοιμος για το επόμενο βήμα”, “όλα καλά”, τα πράγματα δεν είναι πάντα έτσι. Μάλιστα, υπάρχουν κάποια αδιάψευστα σημάδια που φανερώνουν ότι ο άλλος σε σκέφτεται ακόμα και σε σκέφτεται πολύ.

Γι’ αυτό, ρίξε μια ματιά στις παρακάτω ενδείξεις για να σιγουρευτείς τελικά για το αν σε έχει σβήσει όντως από το τοπίο ή αν υπάρχεις ακόμα στη σκέψη του, ακόμα κι αν δεν το συνειδητοποιείς.

1. Σε έχει ακόμα σε όλα τα social media και είναι λιγάκι περίεργο, γιατί όταν κάποιος θέλει πραγματικά να “σβήσει” το παρελθόν του και να πάει παρακάτω, φροντίζει προηγουμένως να έχουν “γκρεμιστεί” όλες οι γέφυρες επικοινωνίας.

2. Ρωτάει για σένα “από ενδιαφέρον” και όντως μπορεί να είναι απο ενδιαφέρον για να μάθει πως είσαι. Ωστόσο, αυτές οι δήθεν χαλαρές ερωτήσεις σε κοινούς γνωστούς και φίλους σας, δεν είναι πάντα τόσο “χαλαρές”.

Ρώτησε μια οκ, αλλά 2 και 3 και 4 παραπάει. Μάλλον καίγεται.

3. Σου έχει στείλει, έστω μια φορά, να σου πει ότι σε είδε στον ύπνο του και ήθελε να σου περιγράψει και να σου αναλύσει το όνειρο και το συναίσθημα που του δημιούργησε. Awwww.

4. Όταν μιλήσατε προσπάθησε να σε πείσει με τα λόγια ότι έχει αλλάξει πολύ μετά το χωρισμό σας. Γιατί όμως θέλει τόσο πολύ να το ξέρεις; Μήπως ευελπιστεί να ξανά γυρίσεις; Who knows?

5. Τον βλέπεις μπροστά σου ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ. Τύπου, πας γυμναστήριο πέφτεις πάνω του, τελειώνεις τη δουλειά τον βλέπεις, βγαίνεις για ποτό “τσουπ” πετάγεται με την παρέα του από το πουθενά.

Μήπως θυμάται ακόμα το πρόγραμμά σου και τα στέκια που συχνάζεις… και το εκμεταλλεύεται;

Τσέκαρέ το!

Δες ακόμα: 4 λάθη που κάνουμε ΟΛΟΙ μετά το χωρισμό

Έρευνα: Είναι ο χωρισμός ωφέλιμος για την υγεία σου;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;