Αν θες να γίνει πιο παραγωγική η δουλειά σου, τότε δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις κάποιους τρόπους που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις!

Η δουλειά σου, όπως είναι λογικό, καλύπτει μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς σου και, αν μη τι άλλο, σου προσφέρει πολλά πράγματα.

Αν, όμως, θες να γίνεις περισσότερο παραγωγικός και να καταφέρεις να πετύχεις πολύ υψηλότερα goals από αυτά που ουσιαστικά έχεις κληθεί να αναλάβεις, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στρέψεις την προσοχή σου σε τρόπους που θα σε βοηθήσουν να το κατακτήσεις.

Σύμφωνα με ειδικούς σε ζητήματα διαχείρισης χρόνου, υπάρχουν κάποια βασικά tips, τα οποία, αν ακολουθήσεις, θα καταφέρεις να κάνεις τη δουλειά σου πολύ περισσότερο παραγωγική, αλλά και να αναδειχθείς στον εργασιακό τομέα που δραστηριοποιείσαι.

Ιδού 4 σημαντικά πράγματα που πρέπει να λάβεις υπόψιν:

1. Κάνε ένα πρόγραμμα για τη μέρα σου

Η παραγωγικότητα στη δουλειά πάει πακέτο με τη σωστή διαχείριση του χρόνου. Αν, λοιπόν, επιδιώκεις να αυξήσεις την αποδοτικότητά σου, τότε καλό είναι να δημιουργήσεις ένα πρόγραμμα για την ημέρα σου, έτσι ώστε να οργανωθείς καλύτερα. Ένα καλό χρονικό πλάνο θα σε βοηθήσει να να φέρεις εις πέρας τα tasks που έχεις αναλάβει.

2. Κάνε τακτικά διαλείμματα

Σύμφωνα με ειδικούς σε θέματα εργασιακής παραγωγικότητας, πρέπει να κάνουμε διαλείμματα 2 έως 5 λεπτών, τουλάχιστον κάθε 25 λεπτά, προκειμένου ο εγκέφαλος να συγκρατεί καλύτερα τις πληροφορίες που πήρε, αλλά και να ξεκουράζεται.

3. Καλά οργανωμένα meetings

Τα meetings που πραγματοποιούνται στο χώρο της δουλειάς πρέπει ιδανικά να διαρκούν μέχρι 50 λεπτά και όχι παραπάνω, όμως προηγουμένως να έχει δοθεί σε όλους τους εργαζομένους μια ατζέντα με τα θέματα που πρόκειται να συζητηθούν. Έτσι, όλοι είναι προετοιμασμένοι και η παραγωγικότητα αυξάνεται άμεσα.

4. Βγάλε φωτογραφίες των όσων έφερες εις πέρας σήμερα

Η αυτοεπιβράβευση είναι πολύ σημαντική, γιατί βελτιώνει την αυτοπεποίθηση και την εικόνα που έχεις για τον εργασιακό σου εαυτό. Αν, λοιπόν, υλοποιήσεις ένα project σε σύντομο χρονικό διάστημα, τότε τράβα το μια φωτογραφία για να υπενθυμίσεις στον εαυτό σου πόσο αξιόλογη προσπάθεια έκανες. Αν δεν είσαι εσύ, πρώτα από όλους, περήφανος, τότε πως θα είναι οι άλλοι για σένα;

Δες ακόμα: 3 τρόποι για να ξεκινήσεις δυναμικά τη νέα σου δουλειά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;