Πανελλήνιες 2019: Οι συμβουλές που μπορεί να σου δώσει ΜΟΝΟ κάποιος που τις έχει περάσει!
Οι συμβουλές που θα σε βοηθήσουν πάρα πολύ στις Πανελλήνιες 2019!

Οι Πανελλήνιες 2019 είναι κοντά και εσύ βρίσκεσαι σε μία κατάσταση συνεχούς επανάληψης για να μπορέσεις να τα μάθεις όλα αυτά, αλλά και να καλύψεις τα κενά σου. Είναι μία αρκετά δύσκολη περίοδος για αυτό θα χρειαστείς κάποιες συμβουλές.

Οι γονείς σου και οι καθηγητές σου πιο πιθανό είναι να σε αγχώνουν, παρά να σε βοηθάνε. Για αυτό σου έχω κάποιες συμβουλές που θα σου δώσει κάποιος που έχει περάσει από τη θέση σου. Και πρόσφατα, μάλιστα!

1. Διάβασε όσο μπορείς

Διάβασε όσα περισσότερα πράγματα μπορείς. Έχεις βγάλει ήδη ολόκληρη την ύλη σε όλα τα μαθήματα που θα εξεταστείς στις Πανελλήνιες 2019, οπότε άρχισε τις επαναλήψεις και μάθε όσα περισσότερα.

2. Καλές και σωστές επαναλήψεις

Μετά την πρώτη επανάληψη, καλό θα ήταν να δώσεις βάση εκεί που έχεις κενά! Να τα καλύψεις όσο γίνεται και να αρχίσεις πάλι τις επαναλήψεις σε όλη την ύλη.

3. Βρες παλιά θέματα

Τα παλιά θέματα είναι σωτήρια. Μπορεί να πέσει κάτι παρόμοιο, αλλά όταν το λύνεις είναι σαν να δίνεις εξετάσεις, οπότε όταν βρεθείς εκεί θα έχεις λιγότερο άγχος.

4. Είναι αρκετά δύσκολη περίοδος

Μην περιμένεις ότι θα έχεις και πάρα πολύ χρόνο για να βγαίνεις και να κάνεις ότι έκανες χτες. Πολλοί δε θέλουν να μιλάνε καν στη συνέχεια για την περίοδο αυτή. Άγχος, διάβασμα και αρκετές ώρες μέσα.

5. Προσπάθησε να βγαίνεις τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα

Πρέπει να ξεσκάσεις και να ξεφύγεις από τα διαβάσματα. Οπότε καλό θα ήταν να έβγαινες μία φορά την εβδομάδα. Να πήγαινες μία βόλτα και να τα ξεχνούσες όλα! Αν μπορείς και δύο τέλεια! Αλλά όχι κάθε μέρα έξω, έχεις και διάβασμα.

6. Μην απελπίζεσαι

Κάνεις ότι μπορείς και αυτό φτάνει. Θα δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στις Πανελλήνιες 2019 και ότι είναι να γίνει θα γίνει. Δεν τελειώνει τίποτα! Αντίθετα θα αρχίσει κάτι πολύ ωραίο.

7. Άκου τον εαυτό σου

Μην ακούς τους άλλους! Μην ακούς αυτά που σου λένε. Μπορεί να σε αγχώσουν ακόμα περισσότερο ή να σε βάλουν σε σκέψεις! Εσύ επικεντρώσου στον στόχο σου.

8. Εσύ ξέρεις καλύτερα τις αδυναμίες σου

Με τόσο διάβασμα ξέρεις που πρέπει να επικεντρωθείς και τι πρέπει να καλύψεις. Οπότε κάνε αυτό που ξέρεις!

9. Πήγαινε σχολείο

Πέρα από το ότι και οι καθηγητές εκεί θα σε βοηθήσουν πάρα πολύ, είναι και ένα διάλειμμα! Οπότε μην κάνεις αυτό που κάνουν όλοι και κρατάνε απουσίες για το τέλος. Πήγαινε για να ξεφεύγεις και να μαθαίνεις ταυτόχρονα!

Δες ακόμα: Πανελλήνιες 2019: Όλες οι σχολές που έχουν ειδικά μαθήματα!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1 
  
 0