Η
Η Emilia Clarke, ή αλλιώς "Καλίσι", μιλάει πρώτη φορά για την περιπέτεια που είχε με την υγεία της!

Η γνωστή ηθοποιός Emilia Clarke έχει γίνει πάρα πολύ γνωστή μέσα από τη σειρά του HBO, Game of Thrones, παίζοντας έναν από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες της σειράς την Daenerys Targaryen! Έκανε μία σημαντική αποκάλυψη, άγνωστη μέχρι σήμερα για την υγεία της!

Η αποκάλυψη αυτή μας συγκλόνισε όλους!

Η γνωστή ηθοποιός είπε ότι επέζησε δύο επεισόδια εγκεφαλικής αιμορραγίας, που υπέστη τα πρώτα χρόνια της επιτυχημένης σειρά του δικτύου HBO. Όλα αυτά τα αφηγήθηκε η πρωταγωνίστρια σε ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό The New Yorker.

Το πρώτο επεισόδιο, επακόλουθο μιας ρήξης ανευρύσματος, συνέβη την 11η Φεβρουαρίου του 2011, λίγο μετά το τέλος των γυρισμάτων της πρώτης σεζόν της σειράς.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός δήλωσε ότι αντιμετώπιζε σφοδρούς πόνους και ήταν σχεδόν χωρίς τις αισθήσεις της. Μάλιστα, χρειάστηκε να εισηχθεί εκτάκτως στο νοσοκομείο.

“Η διάγνωση ήταν ταχεία και δυσοίωνη: μηνιγγική αιμορραγία, ένας θανατηφόρος τύπος αγγειακού εγκεφαλικού επεισοδίου. Ήμουν 24 ετών.”

Άμεσα, υποβλήθηκε σε επέμβαση που απέτρεψε τα χειρότερα. Όμως, όταν ξύπνησε είχε οξείς πόνους και σε αφασία, που χαρακτηρίζεται από μερική ή ολική απώλεια γλωσσικών ικανοτήτων.

“Το όνομά μου είναι Εμίλια Ίζαμπελ Γιουφίμια Ρόουζ Κλαρκ. Όμως, δεν μπορούσα να το θυμηθώ. Αντ’ αυτού ακατάληπτες φράσεις έβγαιναν από το στόμα μου.

Ήθελα να τελειώνω. Ζήτησα από τους γιατρούς να με αφήσουν να πεθάνω. Η δουλειά μου, το όνειρο της ζωής μου για πάντα, βασίζεται στη γλώσσα, την επικοινωνία. Χωρίς αυτά, θα ήμουν χαμένη.

Τη στιγμή που όλα μου τα παιδικά όνειρα φαίνονταν πως έχουν εκπληρωθεί, έχασα σχεδόν το μυαλό μου και τη ζωή μου.”

Η αφασία υποχώρησε ευτυχώς λίγες ημέρες αργότερα και η Emilia Clarke πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν. Κατάφερε μετά από έναν μήνα από την εισαγωγή της να ξεκινήσει την προετοιμασία της για την επιστροφή της στα πλατό του Game of Thrones για τη δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς!

“Μετά την πρώτη ημέρα των γυρισμάτων, μόλις που μπόρεσα να επιστρέψω στο ξενοδοχείο προτού καταρρεύσω από την εξάντληση.

Η δεύτερη σεζόν ήταν η χειρότερη για εμένα. Για να είμαι πολύ ειλικρινής, σκεφτόμουν κάθε λεπτό ότι θα πεθάνω.”

Εκτός από όλα αυτά, στην επέμβαση οι γιατροί είχαν βρει και άλλο ένα μικρό ανεύρισμα που, επίσης, έπρεπε να παρακολουθούν στενά!

Το 2013, μόλις είχε ολοκληρώσει τις θεατρικές παραστάσεις στη Νέα Υόρκη, η Emilia Clarke υποβλήθηκε ξανά σε εξετάσεις. Τότε ήταν και που οι γιατροί είδαν ότι το ανεύρυσμα διπλασιάστηκε σε μέγεθος και χρειαζόταν χειρουργείο.

Αν και θεωρήθηκε ως μια απλή διαδικασία, η επέμβαση δεν είναι επιτυχημένη. Έτσι, χρειάστηκε εκτάκτως και νέο χειρουργείο για να αντιμετωπιστεί η αιμορραγία!

Η Emilia Clarke μετά από όλη αυτή τη μάχη της δηλώνει, τώρα στα 32 της ότι:

“Θεραπεύτηκε πέραν κάθε προσδοκίας μου.

Είμαι τόσο ευτυχισμένη που βρίσκομαι εδώ για να δω το τέλος της ιστορίας.”

Δες ακόμα: Game of Thrones: Η αντίδραση της «Καλίσι» για το φινάλε δεν είναι ελπιδοφόρα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;