Εκλογές 2019: Θα είναι υποψήφιος ο Γιώργος Μαυρίδης στον δήμο Θεσσαλονίκης;
Άλλο ένα διάσημο πρόσωπο δέχτηκε πρόταση για να γίνει δημοτικός σύμβουλος στις Εκλογές 2019!

Όσο πλησιάζουν οι Εκλογές 2019 όλο και περισσότερα ονόματα θα αποκαλύπτονται που θα συμπληρώνουν τους καταλόγους των διαφόρων συνδυασμών. Αυτή τη φορά ο Γιώργος Μαυρίδης φαίνεται ότι δέχτηκε πρόταση για να κατέβει ως υποψήφιος στις Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019!

Μάλιστα, ο διασήμος tattoo artist φαίνεται να έχει δεχθεί πρόταση από την Κατερίνα Νοτοπούλου να κατεβεί ως δημοτικός σύμβουλος στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019 του δήμου Θεσσαλονίκης!

Και για αυτό ο Γιώργος Μαυρίδης ρωτά τους ακολούθους του στον ιδιωτικό, πλέον, λογαριασμό του στο instagram εάν θα πρέπει να κατέβει ή όχι. Στην ανάρτηση του ζητά από τους διαδικτυακούς του φίλους να του πουν την γνώμη τους για το τι πιστεύουν για την πρόταση αυτή!

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιώργου Μαυρίδη:

“Καλησπέρα σε όλους.

Θα ήθελα την γνώμη σας σε κάτι και για αυτό ποστάρω αυτό εδώ το σημείωμα.

Την τελευταία εβδομάδα μου έγινε μια πρόταση να συμμετάσχω στις δημοτικές εκλογές με την Κατερίνα Νοτοπούλου.

Η αλήθεια είναι είναι ότι δεν έχω απαντήσει ακόμα και είμαι σε μεγάλη σκέψη.

Θα ήθελα την άποψή σας και θα σας παρακαλούσα να είστε ευγενικοί και με καθαρή σκέψη, έχω όλη την καλή διάθεση να διαβάσω γνώμες και όχι καφρίλες!

Και για να βοηθήσω θέλω να σας πω ό,τι από την πρώτη στιγμή που έκατσα στο τραπέζι να μιλήσω, ζήτησα 3 πράγματα να αναλάβω προσωπικά.

1:Αστεγοι

2:Αδέσποτα

3:Αισθητική (μιλώντας πάντα σε ότι έχει να κάνει με τέχνη)

Κλείνοντας θέλω να πω ότι πήγα χθες μια βόλτα να ακούσω την ομιλία της Κατερίνας και περισσότερο το έκανα για να δω ποιοι είναι γύρω της.

Προς έκπληξη μου και παρότι είμαι προκατειλημμένος, γνωρίζοντας ότι ανήκει στον πυρήνα πολιτικού κόμματος, τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν απογοητεύτηκα, όπως στην αρχή πίστευα ότι θα πάθω, απεναντίας χάρηκα γιατί είδα ανθρώπους που τους γνώριζα προσωπικά από την πόλη και ξέρω τι είναι ο καθένας τους.

Λοιπόν τι λέτε, συνεχίζω αυτό που κάνω μόνος μου και παλεύω με τα γραφειοκρατικά θηρία , ή αποκτώ μια θεσμική δύναμη και προσπαθώ να το κάνω μέσα από εκεί;

Κάθε άποψη δεκτή αρκεί να μην βρίσετε η προσβάλετε άλλους ανθρώπους σας παρακαλώ!

ΥΓ: Ότι σκέψη υπάρχει γύρω από αυτό, δεν έχει μισθό, ούτε χρηματική αμοιβή στο πλάνο μου, μην λέμε αυτονόητα πράγματα. Ευχαριστώ.”

Δες ακόμα: Εκλογές 2019: Η Κατερίνα Νοτοπούλου παρουσίασε τον συνδυασμό της για τον δήμο Θεσσαλονίκης!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;