Τα 8 πιο παράξενα επαγγέλματα του μέλλοντος!
Κι όμως αυτά τα επαγγέλματα θα υπάρξουν στο μέλλον και θα έχουν αρκετή ζήτηση!

Η νέες τεχνολογίες και τα social media έχουν εισβάλλει στην καθημερινή μας ζωή. Επίσης, έχουν μπει και με πάρα πολύ γρήγορους ρυθμούς και στον εργασιακό χώρο. Μάλιστα, δημιουργούν και την ανάγκη για νέα επαγγέλματα.

Είναι τα γνωστά επαγγέλματα του μέλλοντος που πρέπει να ξέρεις για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα και να δεις τι μπορείς να κάνεις με αυτό. Αλλά θα υπάρξουν και κάποια επαγγέλματα που δεν τα είχες σκεφτεί.

1. Θεραπευτής εθισμού στο ίντερνετ

Ένα από τα επαγγέλματα που θα πρέπει να αρχίσει να υπάρχει πολύ πιο γρήγορα. Θα είναι ένας ειδικός που θα σε βοηθάει να μοιράζεις τη μέρα σου και σε άλλες ασχολίες πέρα από το διαδίκτυο και τη “ζωή” σου εκεί.

2. Διαχειριστής ψηφιακού θανάτου

Αυτός ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για τη λειτουργία των ψηφιακών σου προφίλ, αλλά και όσων πρέπει να διαγραφούν από αυτά. Χωρίς να αφήσουν ίχνος ότι κάποτε υπήρξαν.

3. Τεχνίτης εκτυπώσεων

Νόμιζες ότι ήταν μία δουλειά που άνηκε στο παρελθόν. Για δες, όμως, τι γίνεται γύρω σου. Με την ανάπτυξη των 3D εκτυπωτών, σίγουρα θα χρειάζεσαι κάποιον για να σου κάνει σωστά τη δουλειά!

4. Αγρότες πόλεων

Οι μικρής κλίμακας κήποι και μποστάνια είναι το μέλλον για να τρως υγιεινά και σωστά. Οπότε θα χρειαστείς και έναν ειδικό για να στα επιβλέπει. Ορίστε ποιος θα είναι αυτός.

5. Σύμβουλος προσωπικών δεδομένων

Έχεις δει τι συμβαίνει με τα διάφορα σκάνδαλα που βγαίνουν κάθε μέρα από διάφορες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης όσων αφορά τα προσωπικά σου δεδομένα στο διαδίκτυο. Και επειδή οι περισσότεροι δεν είμαστε τόσο γνώστες του αντικειμένου, θα χρειαστούμε κάποιον που θα μας καθοδηγήσει σωστά στην διαφύλαξή τους.

6. Οδηγοί μη επανδρομένων οχημάτων

Τα μη επανδρωμένα οχήματα θα γίνουν πολύ της μόδας με την ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας και των τεχνολογικών μέσων. Αλλά θα χρειάζονται και διάφορους ανθρώπους που από απόσταση θα ελέγχουν τα δρομολόγιά τους για τυχόν επιπλοκές ή καταστάσεις που ένα μηχάνημα δε θα μπορεί να αντιδράσει έγκαιρα.

7. Επενδυτές εναλλακτικών νομισμάτων

Σιγά- σιγά το χρήμα όπως το γνωρίζαμε αλλάζει και μετατρέπεται σε εικονικό. Οπότε ανοίγουν και νέοι οικονομικοί κλάδοι για διαχείριση και επένδυση του εικονικού αυτού χρήματος.

8. Προσωπικός ψηφιακός επιμελητής

Ένας άνθρωπος που θα είναι υπεύθυνος για την ψηφιακή σας ζωή. Πάντα με κέντρο εσένα θα σε ενημερώνει για λογισμικά, εφαρμογές και διάφορες άλλες ψηφιακές πλατφόρμες, ώστε να καλύπτονται ορθά οι ανάγκες σου!

Δες ακόμα: Τα 10 πιο χρήσιμα προσόντα του βιογραφικού σου για το 2019 σύμφωνα με το Linkedln!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1