Master Chef 2019 ΔΙΑΡΡΟΗ: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει τη δοκιμασία;
Αυτή φαίνεται ότι είναι η ομάδα που κέρδισε τη δοκιμασία του Master Chef 2019!

Η ομαδική δοκιμασία του Master Chef 2019 ήταν άκρως απαιτητική. Άλλωστε, έτσι μας έχει συνηθίσει το ριάλιτι μαγειρικής το τελευταίο διάστημα. Οι δέκα παίκτες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και έπρεπε να ετοιμάσουν τρία διαφορετικά μενού, ένα από αυτά vegan, για την οικονομική θέση της Aegean και Olympic Air!

Η Άλκηστις Αλεξάκη ήταν η αρχηγός της μπλε ομάδας και ο Ζαχίρ Γιαβαρί, αρχηγός της κόκκινης ομάδας! Μετά το τέλος της δοκιμασίας των πιάτων από το πλήρωμα της Aegean και της βαθμολογία των δύο ομάδων, οι παίκτες θα βρεθούν ενώπιον των κριτών.

Έτσι, λοιπόν, σήμερα θα μάθουμε ποια ομάδα κέρδισε και, άρα, οι παίκτες της παίρνουν την ασυλία. Επίσης, θα δούμε ποιοι παίκτες θα είναι υποψήφιοι για αποχώρηση!

Στο τρέιλερ του επεισοδίου αποκαλύπτεται πως η νικήτρια ομάδα κέρδισε έχοντας 40 πόντους διαφορά από την άλλη ομάδα! Μάλιστα, αυτή είναι η μεγαλύτερη διαφορά που έχει υπάρξει στο Master Chef 2019.

Πέρα από την ασυλία, το δώρο των νικητών είναι ένα ταξίδι των παικτών στη Ρώμη.

Ήδη από τα τρέιλερ μπορείς να συμπεράνεις ποια ομάδα έχει τη πιθανότητα να κερδίσει. Αν έχεις και καλό μάτι. Αλλά στα social media  έχουν φουντώσει οι φήμες για το ποια ομάδα θα κερδίσει!

Όπως σχολιάζουν οι χρήστες στα social media, νικήτρια βγαίνει η κόκκινη ομάδα! Μάλιστα, ένας χρήστης στο youtube κάτω από το τρέιλερ σχολιάζει πως στην ιταλική πρωτεύουσα εθεάθησαν ο Γιάννης Αποστολάκης, ο Χρήστος Μπάρκας, ο Παντελής Βούρος και η Ασημίνα Ουστάλλι.

Για δες και εσύ και σήμερα θα δεις ποια ομάδα του Master Chef 2019 κέρδισε το ταξίδι στη Ρώμη!

Δες ακόμα: Master Chef 2019: Ο θεούλης Λεωνίδας Κουτσόπουλος έγινε Ανδρέας Παπανδρέου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;