Το μοντέλο που αθωώθηκε στο Χονγκ Κονγκ επέστρεψε στην Ελλάδα!
Το μοντέλο που αθωώθηκε για την κατοχή κοκαΐνης στο Χονγκ Κονγκ, επέστρεψε στην Ελλάδα. Αυτές είναι οι πρώτες της δηλώσεις!

Το μοντέλο που είχε συλληφθεί στο Χονγκ Κόνγκ με την κατηγορία για τη μεταφορά 2,6 κιλών κοκαΐνης, Ειρήνη Μελισσαροπούλου, μετά την αθώωσή της έφτασε στην Αθήνα!

Μετά από μία εβδομάδα μετά την αθώωσή της, η 21χρονη Ειρήνη Μελισσαροπούλου, έφτασε στο Ελευθέριος Βενιζέλος από το Χονγκ Κονγκ. Μετά τη δικαστική περιπέτεια που είχε, όταν συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με ποσότητα κοκαΐνης, πριν από 17 μήνες και τη τελική της αθώωση.

Η ίδια ήταν αρκετά χαρούμενη και θετική με την τελική εξέλιξη της όλης κατάστασης. Στις πρώτες τις δηλώσεις ευχαρίστησε τον δικηγόρο της Σάκη Κεχαγιόγλου που ήταν στο πλευρό της σε όλη αυτή τη μάχη που έδωσε και τόνισε πως θέλει να αρχίσει τη ζωή της από την αρχή.

Συγκεκριμένα η Ειρήνη Μελισσαροπούλου τόνισε:

“Με συγκίνηση και χαρά επιστρέφω στα πάτρια εδάφη μετά από 17 μήνες άδικης κράτησης και θλίψης. Είχα πει από την αρχή πως είμαι αθώα και χαίρομαι που το δικαστήριο με αθώωσε. Η μόνη μου επιθυμία είναι να γυρίσω στην Μυτιλήνη με την οικογένειά μου και να αρχίσω από την αρχή τη ζωή μου” 

Ο δικηγόρος της, Σάκης Κεχαγιόγλου, δήλωσε από την πλευρά του και αυτός:

“Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση υποδέχομαι την Ειρήνη και τους γονείς της στην Ελλάδα. Η περιπέτεια που ξεκίνησε πριν από 17 μήνες λαμβάνει τέλος σήμερα με την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Χρειάστηκε υπομονή από πλευράς της και από τους γονείς της. Αυτή τη στιγμή την ονειρευόταν κι εκείνη κι εγώ τους τελευταίους μήνες.”

Δες τι δήλωσε η Ειρήνη Μελισσαροπούλου.

Δες ακόμα: Αθώο το μοντέλο με την κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;