57 Θέσεις εργασίας προκήρυξαν Δήμοι της χώρας- Δείτε τις ειδικότητες!
Δείτε αναλυτικά!

2 Θέσεις εργασίας – Δήμος Αγίας Βαρβάρας

Ανακοινώνεται η σύναψη σύµβασης µίσθωσης έργου µε συνολικά δύο (2) άτοµα για την κάλυψη αναγκών της ∆ηµοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αγίας Βαρβάρας µε αντικείµενο την εκτέλεση των έργων:

Α. «∆/νση Σπουδών της Ανώτερης Σχολής ∆ραµατικής Τέχνης Αγίας Βαρβάρας»
Β. «Καλλιτεχνική ∆/νση του ∆ηµοτικού Ωδείου Αγίας Βαρβάρας» συνολικής διάρκειας ενός (1) έτους.

ΑΝΩΤΕΡΑ ΕΚΠΑΙ∆ΕΥΣΗ / ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ – ΗΘΟΠΟΙΟΣ
Π.Ε ΜΟΥΣΙΚΟΣ

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ∆ΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι υποψήφιοι για την απόδειξη των ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εµπειρίας τους οφείλουν να προσκοµίσουν, τα παρακάτω δικαιολογητικά.

1) Φωτοαντίγραφο: των δύο όψεων του ατοµικού δελτίου ταυτότητας ή της σχετικής προσωρινής βεβαίωσης της αρµόδιας αρχής ή των κρισίµων σελίδων του διαβατηρίου (δηλ. αυτών όπου αναφέρονται ο αριθµός και τα στοιχεία ταυτότητας του κατόχου) ή των δύο όψεων της άδειας οδήγησης ή των κρίσιµων σελίδων του ατοµικού βιβλιαρίου υγείας όλων των ασφαλιστικών φορέων. Αν από αυτά δεν προκύπτει η ηµεροµηνία γέννησης πρέπει να προσκοµισθεί και πιστοποιητικό γέννησης.
2) Τίτλοι σπουδών στους οποίους να αναγράφεται ο ακριβής βαθµός, η ηµεροµηνία και το έτος κτήσης του. Σε περίπτωση που ο βαθµός εκφράζεται µε αξιολογικό χαρακτηρισµό ή µε ακέραι αριθµό πρέπει να υποβάλει και βεβαίωση της οικείας σχολής για τον ακριβή αριθµητικό βαθµό, µε δύο δεκαδικά ψηφία.
3) Πιστοποιητικά µουσικών σπουδών(ΚΩ∆. ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ 200)
4) Bεβαιώσεις προϋπηρεσίας (ή Υπεύθυνες ∆ηλώσεις)
5) Βιογραφικό σηµείωµα

Υποβολή αιτήσεων συµµετοχής

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση της ∆Η.Κ.Ε.Α.Β. και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, στα γραφεία της υπηρεσίας µας στην ακόλουθη διεύθυνση: Σίφνου και Αγίου Γεωργίου, Αγία Βαρβάρα (τηλ. επικοινωνίας: 210.5697223 εσωτ. 4).

Η προθεσµία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ηµέρες (υπολογιζόµενες ηµερολογιακά) και αρχίζει από την επόµενη ηµέρα της δηµοσίευσης στη ∆Η.Κ.Ε.Α.Β.

Δείτε και την προκήρυξη

Προκήρυξη

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;