25η Μαρτίου: Πώς θα είναι ο καιρός το τριήμερο;
Οι προβλέψεις για το πώς θα είναι ο καιρός το τριήμερο της 25ης Μαρτίου, σύμφωνα με την ΕΜΥ!

Το τριήμερο της 25ης Μαρτίου πλησιάζει και θέλεις να κάνεις διάφορα πράγματα. Αλλά ο καιρός είναι ένα σημαντικό στοιχείο που μπορεί να χαλάσει τα σχέδια σου. Για αυτό θα σε ενημερώσω για τον καιρό που θα κάνει το τριήμερο που έρχεται!

Και εσύ ανάλογα, να κάνεις αυτά που θέλεις!

Έτσι, λοιπόν, αυτό που ξέρουμε είναι ότι αλλάζει από σήμερα Τετάρτη το σκηνικό του καιρού, με τη θερμοκρασία να σημειώνει πτώση σε πολλές περιοχές της χώρας. Η μεταβολή αυτή του καιρού θα φέρει μαζί της και βροχές, καταιγίδες αλλά και χιόνια σε αρκετά ορεινά.

Και σύμφωνα με την ΕΜΥ, προβλέπεται να διατηρηθεί έως το Σάββατο! Βλέπεις, δεν μας έκανε το χατίρι και αυτό το τριήμερο να είναι ηλιόλουστο, όπως και το προηγούμενο!

Αλλά μην απελπίζεσαι γιατί ο καιρός, στη συνέχεια, θα βελτιωθεί με παροδικές νεφώσεις και την ημέρα της 25ης Μαρτίου, προβλέπεται να είναι καλός!

Για πάμε να δούμε, όμως, αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού για την 25η Μαρτίου:

Παρασκευή

Στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές. Στην Κρήτη και σταδιακή βελτίωση από τα βόρεια. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή περαιτέρω πτώση κυρίως στα ανατολικά.

Σάββατο

Γενικά αίθριος και μόνο στην Κρήτη θα υπάρχουν πρόσκαιρες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές.

Κυριακή

Αρχικά αίθριος. Βαθμιαία από τα νοτιοδυτικά θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις, κατά τόπους πιο πυκνές στα νότια. Ενώ η θερμοκρασία θα συνεχίσει χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δευτέρα 25η Μαρτίου

Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πυκνές στα δυτικά, κεντρικά και νότια με τοπικές βροχές στα δυτικά και τη νότια νησιωτική χώρα. Επίσης, η θερμοκρασία θα παραμείνει χωρίς κάποια αξιόλογη μεταβολή.

Δες ακόμα: Εαρινή ισημερία: 7 πράγματα που μπορείς να κάνεις τώρα που ήρθε η άνοιξη!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;