Survivor 2019: Αυτός είναι ο παίκτης που κέρδισε το αυτοκίνητο!
Ένα μεγάλο έπαθλο περίμενε τους παίκτες του Survivor 2019! Ο νικητής της δοκιμασίας κέρδισε ένα αυτοκίνητο!

Οι δύο ομάδες του Survivor 2019 ετοιμάστηκαν για ένα αγώνισμα που είχε δώρο ένα έπαθλο έκπληξη! Οι δύο ομάδες πήραν τις θέσεις τους και οι παρουσιαστές είχαν από πίσω τους κάτι πολύ μεγάλο που, μάλιστα, ήταν καλυμμένο με ένα πανί.

Ο Σάκης Τανιμανίδης τους ενημέρωσε αρχικά πως πρόκειται για ένα τεράστιο έπαθλο και οι παίκτες, όπως και εμείς από το σπίτι, περίμεναν με ανυπομονησία να δουν τι κρύβεται από πίσω!

Το έπαθλο, τελικά, ήταν ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο!

Οι εκπλήξεις για τους παίκτες, όμως, δε σταμάτησαν εκεί! Ο Σάκης Τανιμανίδης τους ανακοίνωσε πως στο αγώνισμα αυτό θα υπήρχαν δύο μικτές ομάδες από Έλληνες και Τούρκους παίκτες. Και όχι, οι ομάδες που ξέραμε μέχρι τώρα!

Οι αρχηγοί των ομάδων αυτών ήταν η Δήμητρα Βαμβακούση, για την μία ομάδα, και η Σαμπριγιέ, για την άλλη. Όμως, μόνο μία ομάδα θα περνούσε στην επόμενη φάση. Σε εκείνη τη φάση οι παίκτες της θα αγωνίζονταν μεταξύ τους για το αυτοκίνητο!

Έντεκα παίκτες, λοιπόν, διαγωνίστηκαν στην επόμενη φάση για το έπαθλο και συγκεκριμένα στο παιχνίδι. Στον τελικό έφτασαν οι Τόνι Σταυράτης και Παναγιώτης Κωνσταντινίδης. Τελικά, νικητής του μεγάλου αυτού επάθλου αναδείχθηκε ο Τόνι Σταυράτης, που πήρε τη νίκη με 5- 3 και κέρδισε το αυτοκίνητο!

Δες το σχετικό απόσπασμα!

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες ακόμα: Survivor 2019: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση παίκτες!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
1'
18 - 19
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;