12 συμβουλές για το smartphone σου που θα σου λύσουν τα χέρια!
Αυτές οι συμβουλές για το smartphone σου θα σου λύσουν τα χέρια!

Με το smartphone σου πλέον μπορείς να κάνεις τα πάντα. Από απλά καθημερινά πράγματα, μέχρι να το χρησιμοποιείς σαν υπολογιστή.

Αλλά υπάρχουν και κάποιες έξυπνες λειτουργίες του που θα σου λύσουν τα χέρια. Είναι πράγματα που μπορεί να τα  ξέρεις, αλλά δεν έχεις σκεφτεί ότι σου είναι τόσο χρήσιμα.

Για αυτό σου έχω συγκεντρώσει τα hacks αυτά που θα σου λύσουν τα χέρια από πολλά προβλήματά σου.

1. Κλείσε την αυτόματη περιστροφή

Να έχεις την επιλογή αυτή κλειστή και να την χρησιμοποιείς μόνο όταν την χρειάζεσαι. Όταν είναι ανοιχτή συνέχεια σου καταναλώνει αρκετή μπαταρία.

2. Μη χρησιμοποιείς το κινητό σου ενώ φορτίζει

Τα καλώδια δεν είναι για να σου κάνουν πιο δύσκολη τη ζωή. Είναι για να σε αποτρέπουν από το να χρησιμοποιείς το κινητό σου ενώ φορτίζει. Η χρήση του εν ώρα φόρτισης δεν κάνει καλό στη ζωή της μπαταρίας.

3. Βάλε τη λειτουργία πτήσης όταν το φορτίζεις

Βάζοντας το στη λειτουργία πτήσης του κλείνεις οποιαδήποτε άλλη λειτουργία του. Να κάνει ενημερώσεις, να ψάξει για σήμα κλπ. Και έτσι φορτίζεται πιο γρήγορα.

4. Πάτα συνεχόμενα το πλήκτρο για φωτογραφίες

Το smartphone σου έχει μία λειτουργία που λέγεται “συνεχόμενες λήψεις”. Η λειτουργία αυτή παίρνει μέχρι και 20 φωτογραφίες. Σε κάποια αν πατήσεις συνεχόμενα το κουμπί της λήψης γίνεται αυτόματα. Σε άλλα κινητά θέλει να το ρυθμίσει.

5. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα κουμπιά του ήχου για να βγάλεις φωτογραφία

Δυσκολεύεσαι να βγάλεις μία selfie ή μία φωτογραφία με το κουμπί λήψης; Ε, τότε χρησιμοποίησε τα κουμπιά ήχου και θα δεις πόσο πιο εύκολο είναι.

6. Αν παρκάρεις σε νέο μέρος πάρε μία φωτογραφία για να θυμάσαι που έχεις παρκάρει

Να κάτι που συμβαίνει σε όλους μας. Δε θυμόμαστε που έχουμε παρκάρει. Για αυτό τράβα μία φωτογραφία από κάτι που θα σου θυμίζει που είναι το αμάξι σου.

7. Πώς να κάνεις καλύτερο τον ήχο σε ένα βίντεο

Για να καλύψεις τον ήχο που δε θέλεις να ακούγεται βάλε το δάχτυλό σου πάνω από το μικρόφωνο. Έτσι θα ακούς μόνο τον βασικό ήχο και το βίντεο σου θα έχει τέλεια ακουστική.

8. Χρησιμοποίησε τα γυαλιά σου για φίλτρα

Μπορείς να κρύψεις τα φώτα και τον ήλιο χρησιμοποιώντας τα γυαλιά ηλίου σου. Θα δεις ότι θα μειώσουν το φως από πηγές που δε θέλεις και θα βγάλεις μία υπέροχη φωτογραφία.

9. Ένα μαύρο φόντο σώζει την μπαταρία σου

Ένα σκούρο μονόχρωμο φόντο μειώνει την κατανάλωση της μπαταρίας σου γιατί δε χρησιμοποιεί στοιχεία ανάλυσης για να φαίνεται καθαρή η εικόνα.

10. Πώς να καθαρίσεις το κινητό σου

Έρευνες έχουν δείξει ότι η οθόνη του κινητού σου έχει περισσότερα βακτήρια από ότι ένα καπάκι τουαλέτας. Οπότε πρέπει να το καθαρίζεις. Χρειάζεσαι 80% νερό και 20% οινόπνευμα. Το ψεκάζεις και το σκουπίζεις απαλά.

11. Δυνάμωσε το ξυπνητήρι σου

Αν γενικά σου αρέσει ο ύπνος και φοβάσαι ότι δε θα ακούσεις το ξυπνητήρι σου βάλ’ το μέσα σε μία κούπα ή ένα ποτήρι. Έτσι ο ήχος θα είναι πιο δυνατός και θα το ακούσεις σίγουρα.

12. Κάνε επανεκκίνηση στο κινητό σου

Κάνε επανεκκίνηση στο κινητό σου τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα. Το κινητό σου δεν πρέπει να λειτουργεί συνέχεια στο φουλ του. Αυτό και θα του δώσει ένα διάλειμμα και θα κάνει επανεκκίνηση στις εφαρμογές σου.

Δες ακόμα: 6 εφαρμογές που κάθε φοιτητής πρέπει να έχει στο κινητό του!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 2 
 0