Ποια είναι τα μυστικά των ζωδίων για μία επιτυχημένη σχέση;

Από neolaia.gr Team 18 Μαρτίου 2019

Ανακάλυψέ τα!

Ο έρωτας, ένα συναίσθημα που μπορεί εντελώς ξαφνικά να μας ανεβάσει στα ουράνια και να μας κάνει να ζήσουμε τις πιο όμορφες μαγευτικές στιγμές ευτυχίας και πληρότητας και μέσα σε μία στιγμή όλα να καταρριφθούν και να μας προσγειώσει «ανώμαλα» στην πραγματικότητα.

Όλοι μας έχουμε βιώσει έντονες σχέσεις, δυνατούς έρωτες ή τουλάχιστον έχουμε αναζητήσει το άλλο μας μισό… Συχνά μπορεί να προκύπτουν στην ζωή μας λάθος άνθρωποι και εκεί που επενδύαμε συναισθηματικά σε ένα άτομο, ξαφνικά να διαπιστώνουμε ότι δεν μπορεί να μας δώσει όλα όσα έχουμε ανάγκη ή ονειρευόμασταν. Η αστρολογία έχει τη λύση… Μπορούμε με πολύ εύκολο και γρήγορο τρόπο – και με λίγες γνώσεις αστρολογίας- να κατανοήσουμε αν ταιριάζουμε ερωτικά με ένα άτομο που γνωρίσαμε, αλλά και ποιες είναι οι προοπτικές της σχέσης μας.

Για να το πετύχουμε αυτό, αρκεί να γνωρίζουμε σε ποιο στοιχείο της φύσης (φωτιά, γη, νερό, αέρας) ανήκει το ζώδιο μας ή του ατόμου που μας ενδιαφέρει. Για ακόμα πιο έγκυρα αποτελέσματα, θα πρέπει να κοιτάξουμε σε ποια ζώδια βρίσκονται οι πλανήτες στον αστρολογικό μας χάρτη (ή στον χάρτη του ατόμου που κοιτάζουμε) και να δούμε ποιο στοιχείο της φύσης υπερτερεί, δηλαδή σε ποιο στοιχείο της φύσης, βρίσκονται οι περισσότεροι πλανήτες.

Τα μυστικά για μία επιτυχημένη σχέση ανάλογα με το στοιχείο της φύσης που ανήκει στο ζώδιό σου. Δες τα εδώ!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ