Μαθητικό συλλαλητήριο: Επεισόδια στην πορεία κατά των αλλαγών για τις Πανελλήνιες!
Επεισόδια έγιναν στο μαθητικό συλλαλητήριο που έγινε σήμερα στο κέντρο της Αθήνας κατά των αλλαγών για την εισαγωγή στα Πανεπιστήμια!

Ένα μαθητικό συλλαλητήριο έγινε σήμερα στην Αθήνα για τις αλλαγές που πρόκειται να γίνουν στο εκπαιδευτικό σύστημα. Ενώ, όμως, επρόκειτο για ένα ειρηνικό συλλαλητήριο, δεν έλειψαν τα διάφορα επεισόδια!

Κάποιοι διαδηλωτές εκτόξευσαν βόμβες μολότοφ εναντίον των αστυνομικών που βρίσκονται εκεί για την περιφρούρηση του συλλαλητηρίου. Οι αστυνομικοί αντέδρασαν με τη χρήση χημικών.

Οι μαθητές διαδήλωναν σήμερα για να δείξουν την εναντίωσή τους στις αλλαγές που φέρνει το σχέδιο για το νέο σύστημα εισαγωγής στα Πανεπιστήμια. Σύμφωνα με τους εκπροσώπους τους το σχέδιο του Υπουργείου Παιδείας και του κυρίου Γαβρόγλου κάνει το Λύκειο “ακόμα πιο σκληρό και ανταγωνιστικό”.

Η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Αθήνας καλεί τα σχολεία, τα 15μελή και 5μελή, τις Συντονιστικές Επιτροπές όλης της χώρας να πάρουν ανάλογες αποφάσεις συμμετοχής. Μάλιστα, τους καλούν να διεκδικήσουν “δημόσια και δωρεάν Παιδεία για όλους”.

Δες επίσης: Με νέα αλλαγή στον Ποινικό Κώδικα οι «μολότοφ» μετατρέπονται σε πλημμέλημα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;