4 λειτουργίες του instagram που θα σου λύσουν τα χέρια!
Δες κάποιες δυνατότητες του instagram που δεν ήξερες ότι μπορείς να τις κάνεις! Θα σου φανούν πάρα πολύ χρήσιμες!

Ακόμα μία εφαρμογή που έχει κατακτήσει την καθημερινότητά σου είναι το instagram. Κάθε μέρα βλέπεις εκεί stories και φωτογραφίες φίλων και γνωστών, ή ανεβάζεις και εσύ τα δικά σου.

Αλλά ξέρεις όλες τις δυνατότητες που έχει η εφαρμογή αυτή;

Μάλλον, όχι. Για αυτό εγώ σου έχει ετοιμάσει μία λίστα με τα πράγματα που μπορείς να κάνεις στο instagram και να σου λύσουν τα χέρια. Για πάμε να δούμε ποια είναι αυτά.

1. Δες όλες τις δημοσιεύσεις που έχεις κάνει like

Μπορείς να δεις ότι έχεις δηλώσει ότι σου αρέσει με έναν πολύ απλό τρόπο! Μπαίνεις στο προφίλ σου και πατάς τις τρεις τελίτσες που υπάρχουν πάνω δεξιά. Εκεί, κάτω, κάτω θα βρεις την επιλογή “Δημοσιεύσεις που σας αρέσουν”.

2. Διαγραφή ιστορικού

Αν θέλεις να σβήσεις τις αναζητήσεις που έχεις κάνει για οποιονδήποτε λόγω τότε μπορείς πολύ απλά να το κάνεις. Πατάς τις τρεις τελίτσες που βρίσκονται στο προφίλ σου και ύστερα την επιλογή “Διαγραφή ιστορικού αναζήτησης”. Αν η σχέση σου ζηλεύει πολύ μπορεί να σε σώσει.

3. Απόκρυψη φωτογραφιών

Σίγουρα θα έχεις κάποιες φωτογραφίες σε προφίλ γνωστών σου, φίλων σου ή και συγγενών σου που δε θα θέλεις να φαίνονται στο προφίλ σου. Οπότε μπορείς πολύ απλά να τις κρύψεις! Πατάς πάλι τις τρεις τελείες (σωτήριες) και επιλέγεις “Φωτογραφίες με εσάς” και, στη συνέχεια, “Απόκρυψη φωτογραφιών”.

4. Αποθήκευσε φωτογραφίες

Μπορείς να αποθηκεύσεις δημοσιεύσεις και φωτογραφίες που σου αρέσουν πολύ απλά! Πηγαίνοντας στο προφίλ στο instagram και επιλέγοντας τον σελιδοδείκτη. Ύστερα, πατάς το “+” και μπορείς να αποθηκεύσεις όποιες φωτογραφίες θέλεις!

Δες ακόμα: 7 άγνωστες λειτουργίες του facebook που πρέπει να αρχίσεις να χρησιμοποιείς!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1