Έξι στέκια στο Παγκράτι που δεν αποχωριζόμαστε με τίποτα
Στέκια στην Αθήνα θα βρεις πολλά! Στο Παγκράτι, όμως, θα βρεις τα καλύτερα!

Τα τελευταία 2-3 χρόνια, το Παγκράτι έχει μετατραπεί σε ακαταμάχητο πόλο έλξης για ανθρώπους όλων των ηλικιών που καταφτάνουν από κάθε πλευρά της Αθήνας. Πέραν του ότι πρόκειται για μια από τις πιο εναλλακτικές γειτονιές της πρωτεύουσας, το Παγκράτι προσφέρει ευκαιρίες διασκέδασης, τόσο πρωινής όσο και νυχτερινής ζωής, χωρίς να επικρατεί το αδιαχώρητο που -ναι- σε πολλές περιοχές της Αθήνας είναι λιγάκι ενοχλητικό.

Αν θες, λοιπόν, να πας μια βόλτα και να απολαύσεις μια ήρεμη μετάβαση από απόγευμα προς βράδυ, τότε αυτή η περιοχή ξέρει ακριβώς τι χρειάζεσαι: Ένα χαλαρό καφέ, ένα ποτό και ένα μεζέ στον αγαπημένο δρόμο της Αρχελάου, στην πλατεία Προσκόπων για ένα σουβλάκι στα γρήγορα ή στην Πλατεία Βαρνάβα για κρασί και μπύρα.

Σίγουρα τα στέκια στην Αθήνα είναι πολλά, όμως στο Παγκράτι υπάρχουν κάποια μαγαζιά που δε “χορταίνουμε” με τίποτα, γι’ αυτό και έχει γίνει η αγαπημένη μας αθηναϊκή γειτονιά.

1. Πάπια

View this post on Instagram

Happy hump day duckies ???

A post shared by ΠΑΠΙΑ (@papia.athens) on

Αν δεν έχεις επισκεφτεί ακόμα την “Πάπια”, τότε πρέπει σίγουρα να πας κάποια στιγμή, γιατί αξίζει πάρα πολύ σαν μαγαζί. Πρόκειται για ένα γωνιακό all day στέκι, φουλ παρείστικο, αλλά και χαλαρωτικό, που βρίσκεται δίπλα στο Καλλιμάρμαρο και θα σε “κερδίσει” κατευθείαν με τη minimal αισθητική και τα όμορφα soul και jazz ακούσματά του.

Το απόλυτο εναλλακτικό στέκι που θυμίζει μαγαζί του εξωτερικού και είναι ό,τι καλύτερο για να κάτσεις αναπαυτικά με τον υπολογιστή σου, κάνοντας δουλειά, τις πρωινές ώρες, αλλά και να πιεις το ποτό σου με παρέα το βράδυ.

View this post on Instagram

A post shared by ΠΑΠΙΑ (@papia.athens)

Αυτομέδοντος 4 

2. Small 8

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

? Happy New Year ? ~together at 18.00 ~ #small8 #happynewyear #2020 #newgoals #resolutions #readysetgo #letsdoit #archelaou #pagrati

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Small8 (@small8_allday) στις

Το Small 8 άνοιξε πριν 9 χρόνια και πλέον δεν είναι καθόλου “small”, καθώς κατάφερε μέσα σε μόλις ένα χρόνο να επεκταθεί αρκετά. Πρόκειται για ένα από τα γνωστότερα και πιο αγαπημένα στέκια της Αρχελάου που μας θυμίζει βερολινέζικο cafe bar και βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το θέατρο Skrow, φιλοξενώντας τις πιο όμορφες βραδιές μας με τις funky και soul μουσικές και τα νόστιμα coctails του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

We love fluffy customers! ? #small8 #petfriendly #4legs #bringyourpetsinside #everyoneiswelcomehere #archelaou #pagrati

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Small8 (@small8_allday) στις

Αν θες να απολαύσεις, λοιπόν, ένα χαλαρό ποτό σε φιλικό περιβάλλον, το Small 8 είναι αυτό που ψάχνεις και δε θα δυσκολευτείς να το βρεις, γιατί όποιον και να ρωτήσεις, σίγουρα θα ξέρει να σε κατατοπίσει.

Αρχελάου 8 

3. Flamingo

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Come to have nice cocktails and talk about happy things! ?? #flamingobar #flamingoathens #cocktails #aperitivo #signature #cocktaillovers #tropics #athenscocktails #athensbars #nightlife #greece #athens #pagrati #pagratigo #museumgoulandri #nearkallimarmarostadium

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη All day Drinks & Food Stories (@flamingo_drinks_food) στις

Το Flamingo είναι το απόλυτο all day urban μπαράκι με τις εξωτικές επιρροές που σε “ταξιδεύει” με τη βραδινή του ατμόσφαιρα και σε χαλαρώνει τα πρωινά, αφού πρόκειται για ένα υπέροχα φωτισμένο μαγαζί. Εδώ μπορείς να απολαύσεις νόστιμο brunch το πρωί με καφέ και το βράδυ υπέροχα cocktails που ξεκινούν από 7 ευρώ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

? ? ? #coloryourlife #red #chooseyou #coloroflove #flamingo

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη All day Drinks & Food Stories (@flamingo_drinks_food) στις

Ένα μαγαζί που μπορείς να επισκεφτείς κάθε ώρα της μέρας και δε θα σε απογοητεύσει ποτέ: Είτε θες να κάτσεις με ησυχία ένα μεσημέρι με το pc σου, είτε να βγεις για ποτό το βράδυ και να “τσιμπήσεις” κάτι, το Flamingo “ανοίγει τα φτερά του” και σε καλωσορίζει.

Ευφράνορος 22 & Κρησίλα

4. Ohh Boy

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

“Where is the cat Boy?” “I don’t care. It’s FRIDAY!!” Repost from @thalia_nifalia using @RepostRegramApp – Ohh boy is it Friday already? #afterworkdrinks #wineisalwaysagoodidea #downtown #wednesdaymood @ohhboy_ath

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OHH BOY (@ohhboy_ath) στις

Το μαγαζί που άνοιξε στην Αρχελάου και έγινε κατευθείαν το απόλυτο talk of the town της περιοχής και της Αθήνας γενικά. Το Ohh Boy είναι ένα γλυκύτατο στέκι με υπέροχη αισθητική που σου θυμίζει κουκλίστικο lounge cafe, από αυτά που βλέπεις στο Pinterest και λες “Μα καλά, που υπάρχουν τέτοια μαγαζιά;”

Κι όμως υπάρχουν και βρίσκονται στην πολυσύχναστη οδό της Αρχελάου, σε έναν ιδανικό χώρο για καφέ και γλυκό που, με την άφιξή του, έδωσε μια “νότα” εξωτερικού στη γύρω περιοχή. Εδώ μπορείς να δοκιμάσεις ό,τι λιχουδιά θες από έναν κατάλογο που ικανοποιεί ποικίλα διατροφικά γούστα: Λαχταριστά γλυκά και πεντανόστιμες τάρτες, vegan επιλογές, βιολογικά ανθρακούχα αναψυκτικά και ζεστό καφέ. Σου προτείνω ανεπιφύλακτα να δοκιμάσεις το banoffee (Θα πάθεις πλάκα!) ή το carrot cake του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!! GOOD MORNING!!!! ? Repost from @kata_gelencser using @RepostRegramApp – if I could have this breakfast again, I would be out of bed already

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OHH BOY (@ohhboy_ath) στις

Αν ο δρόμος σε βγάλει στο Παγκράτι και θες να πιεις απλώς ένα καφέ, τότε πρέπει οπωσδήποτε να το επισκεφτείς και μακάρι να βρεις τραπέζι.

Αρχελάου 32

5. Pink Freud

Το μεταμοντέρνο μπαράκι που ακούει στο όνομα Pink Freud δημιουργήθηκε μετά τη συνάντηση των μυθικών Pink Floyd με τον “μπαμπά” της ψυχοθεραπείας Freud και το αποτέλεσμα είναι προφανές: Τα παιδιά έχουν φτιάξει έναν απίστευτα φιλικό χώρο που σε κάνει να νιώθεις οικεία από την πρώτη στιγμή που πατάς το πόδι σου στο μαγαζί, ενώ ο συνδυασμός μουσικής και ψυχολογίας είναι απλώς άψογος.

Το Pink Freud θα γίνει κατευθείαν το cozy στέκι σου, θα σε γοητεύσει με τα rock και blues ακούσματά του, ενώ θα σε “κερδίσει” με τις φιλικές του τιμές, τη μεγάλη ποικιλία τσαγιών και τα υπέροχα coctails του.

Αρχελάου 7

6. Superfly

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#summer #greece #chillin and of course I #DGAF #27

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ aristatik στις

Το Superfly είναι ένα διαχρονικά αγαπημένο καλτ στέκι της Εμπεδοκλέους που θα σε “ταξιδέψει” πίσω στο χρόνο, τότε που αντί για κινητά και ώρες στο playstation, παίζαμε φλιπεράκι, ποδοσφαιράκι και επιτραπέζια.

Στο Superfly που απέχει μόλις πέντε βήματα απ’ την Πλατεία Βαρνάβα, θα απολαύσεις ζεστό καφέ και τσάι πάνω σε φλιπεράκι που έχει γίνει vintage έπιπλο, θα χαζέψεις τα κόμικ και τα διάφορα περιοδικά του και γιατί όχι, παίξε και κανένα επιτραπέζιο με την παρέα σου!

To συγκεκριμένο μαγαζί είναι μια “όαση” για τις παιδικές μας αναμνήσεις και γι’αυτό το αγαπάμε.

 (Εμπεδοκλέους 28, Παγκράτι)

Δες ακόμα: Για φαγητό στο Παγκράτι: Πέντε στέκια που ξεχωρίζουν!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 1 
  
  
 3