6 εύκολα tips για να κάνεις γυμναστική από το σπίτι!
Η γυμναστική στο σπίτι είναι ότι πρέπει για σένα που τρέχεις όλη μέρα!

Η γυμναστική είναι κάτι που πρέπει για τα καλά να μπει στην καθημερινότητά σου! Ξέρω ότι έχεις πολλά να κάνεις. Σχολή, δουλειά, τρέχεις όλη την ώρα και δεν προλαβαίνεις να πηγαίνεις και γυμναστήριο. Και θα σε ρωτήσω, γιατί δεν κάνεις από το σπίτι;

Και δε θα χρειάζεται να τρέχεις σε διαφορετικό χώρο, αλλά και μπορείς να το κάνεις όποτε έχεις χρόνο! Ούτε κίνηση στους δρόμους να υπολογίζεις, ούτε τίποτα!

Απλά προμηθεύεσαι τα σωστά πράγματα και είσαι έτοιμος!

1. Πάρε αυτά που χρειάζεσαι!

Πήγαινε και αγόρασε ένα στρώμα για να μην είσαι στο πάτωμα ή στα χαλιά! Πάρε και μία μπάλα μεγάλη για ασκήσεις και βαράκια. Καλό θα ήταν να πάρεις και ιμάντες που μπορείς να τους χρησιμοποιείς για διάφορες ασκήσεις. Γενικά, θα σου βγουν αυτά πιο φτηνά από ότι η συνδρομή στο γυμναστήριο!

2. Προγραμμάτισε την προπόνηση

Από το προηγούμενο βράδυ βάλε ένα πλάνο για την προπόνησή σου. Πότε θέλεις να είναι και τι περίπου χρειάζεσαι να γυμνάσεις! Είναι απλό και θα σε βοηθήσει στη συνέχεια.

3. Σύντομη αλλά εντατική προπόνοση

Προσπάθησε να βρεις και να κάνεις ένα πρόγραμμα μόνο 30 λεπτών. Έτσι και αλλιώς μία σωστή προπόνηση είναι μεταξύ 30 και 60 λεπτών. Η ποιότητα της μετράει και όχι η ποσότητα.

4. Να κάνεις προθέρμανση

Μπορεί να μην έχεις διάδρομο στο σπίτι, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα κάνεις προθέρμανση! Είναι βασικό συστατικό γιατί ενεργοποιεί το σώμα. Περπάτα πέρα δώθε στο σπίτι, ή πήγαινε σε ένα πάρκο και γύρνα μετά για να συνεχίσεις τη γυμναστική σου.

5. Μη τα googlάρεις

Αν είσαι πρωτάρης στη γυμναστική, καλό θα ήταν να μιλήσεις με έναν γυμναστή για να σου φτιάξει ένα πρόγραμμα ειδικά για σένα και να σε βοηθήσει στην υλοποίησή του. Αν πάλι έχεις πάει γυμναστήριο και έχεις ασχοληθεί με τη γυμναστική σου είναι πιο εύκολο να κάνεις τις σωστές ασκήσεις.

6. Να γίνεται 3 με 4 φορές την εβδομάδα

Όχι παραπάνω γιατί οι μυς θέλουν να χαλαρώσουν από την πίεση. Έτσι, όπως και στο γυμναστήριο που πας 3 με 4 φορές, έτσι και στο σπίτι. Μη σε παρασύρει ότι μπορείς να κάνεις όποτε θέλεις και να αρχίσεις να κάνει κάθε μέρα.

Δες ακόμα: 8 δημοφιλής ασκήσεις γυμναστικής που τελικά δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 1