Κι όμως αυτό το internship διαφέρει από κάθε άλλο που έχεις ακούσει στην Ελλάδα!

Από neolaia.gr Team 13 Μαρτίου 2019

Μόλις βρήκες την ευκαιρία που έψαχνες!

Αν μόλις πήρες το πτυχίο σου και το «εκεί έξω» σου φαίνεται χαοτικό και άδικο ή αν μόλις γύρισες από το μεταπτυχιακό σου σε κάποια Ευρωπαϊκή πόλη και προσπαθείς να καταλάβεις γιατί γύρισες πίσω, ενώ εκεί φαινόταν να έχεις περισσότερες ευκαιρίες αντάξιες των σπουδών σου, τότε σου έχουμε καλά νέα και μπορούμε να σου πούμε πως υπάρχουν εταιρείες οι οποίες είναι έτοιμες να συναντήσουν τις προσδοκίες σου και να σου δώσουν μία μοναδική εργασιακή εμπειρία.

Η εταιρεία REBORRN, είναι ένα νέο υβριδικό Digital Consultancy, που άνοιξε το 2018 γραφεία σε Αθήνα και σε Λονδίνο και θέλει να μεγαλώσει την ομάδα της, βάζοντας στο δυναμικό της νέους business analysts, σαν εσένα!

Η REBORRN ψάχνει tabula rasa νέους.

Ακόμη και αν έχεις μηδενική προϋπηρεσία, αλλά είσαι ένα παθιασμένος business analyst με το πτυχίο στο χέρι, τότε συνέχισε να διαβάζεις.

Στην REBORRN θα ζήσεις μία πρωτόγνωρη εμπειρία internship.

Για να ξεκινήσουμε από κάπου, η πρακτική αυτή θα είναι επί πληρωμή και μάλιστα πολύ περισσότερο από τον μέσο όρο της αγοράς. Με 18.000€ πρώτο ετήσιο μισθό -δηλαδή 1000€ ανά μήνα- μιλάμε για κάτι αρκετά περισσότερο από τα 600€ μισθό που δίνεται στις συμβάσεις για τα paid internships!

Σε συνδυασμό με τα παραπάνω, θα έχεις επιπλέον benefits όπως δυνατότητα να δουλεύεις από το σπίτι (business analyst θα είσαι, άρα όλα γίνονται online), δωρεάν μηνιαία κάρτα για ΜΜΜ, ιδιωτική ιατρική ασφάλεια, απεριόριστες διακοπές και ίσως το σημαντικότερο από όλα, την ευκαιρία να δουλέψεις δίπλα σε στελέχη που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς και να αποκτήσεις εμπειρία που δεν περιορίζεται στα ελληνικά δεδομένα.

Ο λόγος; Οι ιδιοκτήτες της εταιρείας, Γιώργος Βαρέλογλου και Κώστας Μάντζιαρης, μας είπαν πως έχουν ως στόχο η REBORRN να ξεχωρίσει και να προσφέρει υπηρεσίες consulting που ανταποκρίνονται στα challenges της εποχής. Για να το κάνουν αυτό κύριό τους μέλημα είναι να εντοπίσουν τα καλύτερα ταλέντα που εντάσσονται αυτή τη στιγμή στην αγορά εργασίας και να τα εξελίξουν στους consultants του αύριο. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος πίσω από την πολιτική σημαντικών benefits για όλους τους εργαζομένους στην εταιρεία.

Και αν ψάχνεις περισσότερες λεπτομέρειες και που να μάθεις που θα κάνεις apply, ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ!

Καλή επιτυχία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ