Google: Προβλήματα στη λειτουργία του gmail και άλλων εφαρμογών!
Προβλήματα έχουν παρουσιάσει διάφορες εφαρμογές της Google, όπως το gmail και το Google Maps!

Η Google παρουσίασε ένα μεγάλο πρόβλημα τα ξημερώματα της Τετάρτης, με τους “Χάρτες” (Google Maps) να μην ανοίγουν και τα mail (gmail) να μη στέλνονται! Με αρκετούς χρήστες στην Ευρώπη, στις ΗΠΑ, στην Ασία και στην Αυστραλία να έχουν κάνει παράπονα ότι οι υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αποθήκευσης στο cloud εμφανίζουν προβλήματα λειτουργίας.

Η Google δήλωσε ότι μελετά τις σχετικές αναφορές και διευκρίνισε ότι οι χρήστες έχουν πρόσβαση στο Gmail, αλλά αντιμετωπίζουν μηνύματα σφάλματος όταν προσπαθούν να στείλουν μήνυμα, καθώς και άλλες απρόσμενες συμπεριφορές, όπως η δυσκολία στο άνοιγμα συνημμένων αρχείων σε ηλεκτρονικά μηνύματα που έχει λάβει ο χρήστης.

Προβλήματα επίσης εμφάνισαν το Drive, στο οποίο ορισμένοι χρήστες έβλεπαν μηνύματα σφάλματος και δυσκολεύονταν να το χρησιμοποιήσουν, το Hangouts, όπου οι χρήστες μπορεί να μην μπορούσαν να ανεβάσουν φωτογραφίες ή να στείλουν συνημμένα αρχεία και το Google Maps που είχε αδυναμίες στη χρήση του Street View και άλλα παρόμοια!

Η εταιρεία δεν έδωσε κάποια εξήγηση για τα προβλήματα, ούτε έκανε εκτίμηση για το πόσο μπορεί να διαρκέσουν. Το Gmail έχει περισσότερους από ένα δισεκατομμύριο χρήστες παγκοσμίως και καταλαβαίνεις ότι τέτοια προβλήματα θα δυσκολέψουν πολλούς χρήστες!

Περιμένουμε να δούμε τι θα φύγει και ελπίζουμε η εταιρεία να λύσει γρήγορα το πρόβλημα!

Δες ακόμα: Παγκόσμιος Ιστός: Η Google γιορτάζει τα 30 χρόνια από τη δημιουργία του με ένα doodle!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;