Γιατί οι σύγχρονες σχέσεις χαλάνε τόσο γρήγορα;
Έχεις καταλάβει ότι οι σύγχρονες σχέσεις "χαλάνε" πάρα πολύ εύκολα! Γιατί, όμως, συμβαίνει αυτό;

Βλέπεις τριγύρω σου, αλλά και από τον εαυτό σου, ότι πλέον οι σχέσεις δεν είναι όπως ήταν παλιά! Είναι πολύ πιο εύκολο να χωρίσει κάποιος και, οι περισσότεροι προσπαθούμε όλο και λιγότερο.

Έχεις αναρωτηθεί γιατί συμβαίνει, όμως, αυτό;

Η απάντηση είναι πολύ απλή! Και δεν είναι ένα πράγμα που συμβάλλει σε αυτό, αλλά πολλά πράγματα μαζί! Για πάμε να δούμε ποια είναι αυτά.

1. Δεν είσαι έτοιμος

Δεν είσαι έτοιμος να κάνεις μία σχέση και να αφήσει τον εαυτό σου λίγο πιο πίσω για να ασχοληθείς με αυτή. Για να ξεκινήσεις κάτι τέτοιο, πρέπει να είσαι απόλυτα σίγουρος ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις σε ότι χρειάζεται μία σχέση.

2. Μπερδεύεις την αγάπη με άλλα συναισθήματα

Ο ενθουσιασμός ή το ότι ο άλλος σου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον μπορεί να σε μπερδέψει και να θεωρήσεις ότι τον αγαπάς. Ενώ κάτι τέτοιο δε συμβαίνει.

3. Μένεις στα υλικά αγαθά

Δε σε νοιάζει η αγάπη που θα σου δώσει ο άλλος, αλλά το πώς θα εκφραστεί η αγάπη αυτή. Με ποιον τρόπο και ποιο υλικό αγαθό. Δε σε νοιάζει μόνο να βιώσεις το συναίσθημα.

4. Περιμένεις άμεσα αποτελέσματα

Λόγω του ότι η κοινωνία τρέχει πλέον, με γρήγορους ρυθμούς και εσύ έχεις βάλει στο μυαλό σου ότι όλα γίνονται γρήγορα. Κάτι που δεν ισχύει για τις ανθρώπινες σχέσεις που θέλουν τον χρόνο τους.

5. Δεν μπορούμε να μείνουμε σε ένα μέρος για πολύ

Πλέον, με τη ταχύτητα της κοινωνίας, αλλά και πράγματα, όπως, η μείωση του χρόνου που μπορούμε να απασχολούμαστε με κάτι σε έχει κάνει να θέλεις να αναζητάς συνέχεια καινούρια πράγματα.

6. Σκεφτόμαστε μόνο λογικά

Δε βάζουμε την καρδιά μας και τα συναισθήματα μας πουθενά μέσα στη ζωή μας. Σκεφτόμαστε μόνο με το μυαλό και αυτό έχει άμεσες συνέπειες και στις ανθρώπινες σχέσεις!

7. Δε σεβόμαστε πλέον τις σχέσεις

Αυτό είναι ένα δείγμα των καιρών μας που θέλει τις σχέσεις απλά και μόνο για το σεξ. Για αυτό θα πρέπει να αρχίσεις να σέβεσαι λίγο περισσότερο τον σύντροφό σου, αλλά και τους φίλους σου! Είναι γενικό το πρόβλημα και δεν έχει να κάνει μόνο με τις σεξουαλικές σχέσεις.

Δες επίσης: 10 απλά μυστικά που θα σε κάνουν να έχεις μία καλή και χαρούμενη σχέση!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;