Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019: Δε φαντάζεσαι ποιος κατεβαίνει για δήμαρχος στη Σκύρο!
Ακόμα ένα πρόσωπο της τηλεόρασης κατεβαίνει για δήμαρχος στη Σκύρο!

Οι Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019 πλησιάζουν όλο κι περισσότερο και ακούμε και για διάφορα πρόσωπα της δημοσιότητας που θα κατέβουν στον “στίβο” της πολιτικής!Ο Γιώργος Λαμπαθάκης είναι ένας από αυτούς!

Ο παρουσιαστής έγινε γνωστός από την εκπομπή του Alpha “Σπίτι από την αρχή”, καθώς βρισκόταν στο πλευρό της Σίσσυς Φειδά. Και τώρα είναι υποψήφιος δήμαρχος Σκύρου!

Αρχιτέκτονας στο επάγγελμα, ο Γιώργος Λαμπαθάκης κατάγεται από την Σκύρο και πρόσφατα παντρεύτηκε στο νησί την αγαπημένη του σύντροφο. Μάλιστα, απέκτησαν και το πρώτο τους παιδί, ένα πανέμορφο κοριτσάκι.

Ο ίδιος δηλώνει:

“Μια από τις ομορφότερες αποφάσεις μου ήταν όταν το 2013 άρχισα να ζω και να εργάζομαι στη Σκύρο, τον τόπο καταγωγής μου. Η αγάπη και το δέσιμο μου με το νησί έκανε εύκολη αυτή την απόφαση.

Σήμερα έχω την ευκαιρία να χρησιμοποιήσω την εμπειρία, τις παραστάσεις και τις ικανότητές μου ως αρχιτέκτονας μαζί με μια ομάδα αξιόλογων ατόμων, για να προστατεύσουμε το πλούσιο φυσικό και πολιτιστικό περιβάλλον της Σκύρου και να δουλέψουμε για μια ανάπτυξη που να σέβεται τις ιδιαιτερότητες του τόπου και τις ανάγκες των κατοίκων του”

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Εδώ, μόλις έχω δημιουργήσει το #mychivasblend , μία δική μου μοναδική συνταγή από πολλά διαφορετικά whiskies. Μπορείς να φτιάξεις και εσύ το δικό σου αυτό το Σαββατοκύριακο στο Chivas – The Blend στο Μεταλλουργείο, και να ανακαλύψεις τον μαγικό κόσμο του Scotch whisky. Κλείσε το εισιτήριο σου από το viva.gr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yiorgis Lampathakis (@yiorgisdotcom) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#skyros #apokries

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yiorgis Lampathakis (@yiorgisdotcom) στις

Δες επίσης: Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019: Η Ζέτα Δούκα ανακοίνωσε ότι κατεβαίνει υποψήφια!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;