6 εφαρμογές που κάθε φοιτητής πρέπει να έχει στο κινητό του!
Αυτές οι εφαρμογές θα πρέπει οπωσδήποτε να είναι στο κινητό σου τώρα που είσαι φοιτητής!

Στη φοιτητική ζωή σου θα πρέπει να βάλεις ένα πρόγραμμα! Και με την ταχεία ανάπτυξη της τεχνολογίας αυτό δεν είναι καθόλου δύσκολο.

Μάλιστα, υπάρχουν ειδικές εφαρμογές που θα πρέπει να έχεις στο κινητό σου όσο είσαι φοιτητής και θα σε βοηθήσουν σε διάφορες καταστάσεις, αλλά και χρήσιμες πληροφορίες μπορείς να βρεις από αυτές!

Για αυτό πάμε να δούμε ποιες εφαρμογές πρέπει να κατεβάσεις τώρα στο κινητό σου!

1. Wolfram Alpha

Αυτήν την εφαρμογή μπορείς να την χρησιμοποιήσεις για τη χημεία και τα μαθηματικά. Βάζεις το οποιοδήποτε πρόβλημα έχεις και εκείνο σου δείχνει τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να φτάσεις στη λύση.

2. Scanner Pro

Αυτή η εφαρμογή, είναι ένα κοινό μυστικό ανάμεσα στους φοιτητές. Τι κάνει; Σκανάρει σημειώσεις, σκονάκια και οτιδήποτε άλλο θες.

3. Wunderlist

Το Wunderlist θα σε βοηθήσει να δημιουργείς όμορφες λίστες έτσι ώστε ποτέ να μην ξεχάσεις τίποτα. Αν ξεχνάς πράγματα ή σου αρέσει να τα σημειώνεις τότε αυτή είναι η εφαρμογή για σένα.

4. Sleep Cycle

Ξυπνάς το πρωί και το βασικό σου πρόβλημα είναι πως νυστάζεις περισσότερο από όσο νύσταζες όταν έπεσες για ύπνο; Κάτι δεν πάει καλά. Ήρθε η ώρα να μοντάρεις τον ύπνο σου με μία εφαρμογή που στην “τελική” μπορεί να λειτουργήσει και ως ένα πολύ τούμπανο ξυπνητήρι.

5. Level

Το Level θα σε βοηθήσει να βάλεις τάξη στα οικονομικά σου. Αν το εισόδημά σου είναι 0, έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο που λέει ο λόγος. Αλλά αν θέλεις να βάλεις σε τάξη τα έξοδά σου τότε είναι το καταλληλότερο εργαλείο για σένα!

6. Duolingo

Το Duolingo θα σε βοηθήσει να μάθεις εύκολα και γρήγορα ξένες γλώσσες. Μπορείς να το έχεις σαν παιχνίδι και να ασχοληθείς όσο θέλεις μαζί τους μέσα στην ημέρα. Και θα διασκεδάσεις και θα μάθεις και κάτι.

Δες επίσης: Τώρα έχεις τη δυνατότητα της νυχτερινής λειτουργίας στο messenger – Μάθε πώς!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;