Κι όμως όλα αυτά μπορείς να τα καταλάβεις από ένα και μόνο φιλί!
Ένα και μόνο φιλί μπορεί να σε κάνει να καταλάβεις πολλά για μία σχέση!

Το πρώτο φιλί είναι πολύ σημαντικό. Σου λέει πολλά για τον άλλο και, άμα, είναι καλό σου δίνει και ένα παραπάνω κίνητρο να συνεχίσεις. Βέβαια, πολλές φορές, δε δίνεις και τόση σημασία στο φιλί.

Και εκεί είναι που κάνεις λάθος!

Ένα φιλί μπορεί να σου πει πολλά και θα πρέπει να δίνεις μεγαλύτερη σημασία. Μπορεί να ανακαλύψεις περισσότερα πράγματα για τη σχέση σου από ένα και μόνο φιλί, πάρα από ότι με το σεξ.

Για αυτό δες τι ακριβώς μπορείς να μάθεις από ένα και μόνο φιλί!

1. Αν έχεις χημεία με τον σύντροφό σου

Είναι κάτι που δεν μπορείς να περιγράψεις! Με το που νιώσεις τα χείλια του, νιώθεις κάτι που δεν περίμενες. Ακόμα και αν δεν είναι το καλύτερο φιλί της ζωής σου, νιώθεις κάτι που σου λέει πολλά. Αν δε το νιώθεις, τότε σημαίνει ότι η χημεία ανάμεσά σας είναι σχεδόν μηδέν. Και κάπου εκεί μπορεί να τελειώσει η σχέση σας! Ή, τουλάχιστον, να μην προχωρήσει παρακάτω.

2. Αν θα είναι καλός στο κρεβάτι

Ο τρόπος που φυλάει κάποιος σου δείχνει και πώς θα είναι στο κρεβάτι. Αν είναι τρυφερός, γλυκός, θέλει να σε αγγίζει, τότε πρέπει να περιμένεις και παρόμοια πράγματα και στο σεξ!

3. Αν έχει αυτοπεποίθηση

Ένας άνθρωπος με αυτοπεποίθηση ξέρει τι θέλει και το κυνηγάει. Οπότε ο τρόπος που θα σε πλησιάσει για να σε φιλήσει, το τι θα κάνει για να ανταποκριθείς, δείχνουν πολλά για την αυτοπεποίθηση που έχει. Οπότε, πρόσεξε λίγο περισσότερο την επόμενη φορά αυτά τα στοιχεία.

4. Θα καταλάβεις αν προσέχει τον εαυτό του

Θα δεις πώς μυρίζει ο ίδιος, αλλά και το αν προσέχει γενικότερα την υγιεινή του. Γενικά είναι πολύ πιο εύκολο να είναι περιποιημένος αν δεν ήταν στα σχέδια να φιληθείτε, από το ότι αν ήταν. Οπότε, αν την πρώτη φορά, δεν είναι πολύ προσεγμένος, τότε δε θα είναι ούτε τις επόμενες.

5. Προσέχει όταν του μιλάς;

Ο τρόπος που γίνεται το φιλί έχει μεγάλη σημασία. Αν εσύ “οδηγείς” την κατάσταση με τα διάφορα μηνύματα που στέλνεις και με τη γλώσσα του σώματος σου, και ο άλλος ακολουθεί, σημαίνει ότι έχετε και θα έχετε μία πολύ καλή επικοινωνία και σε άλλα πράγματα!

6. Πόσο σοβαρή θα είναι η σχέση σας

Σίγουρα ένα φιλί από μόνο του δε λέει πολλά για το πόσο μπορεί να διατηρηθεί η σχέση. Αλλά τα συναισθήματα που σου αφήνει μετά και το πώς διαχειρίστηκε ο σύντροφό σου το φιλί αυτό, λέει πολλά για τη διάρκεια της σχέσης σας.

7. Αν ο σύντροφός σου βιάζεται

Το τι κάνει κατά τη διάρκεια αυτού του πρώτου φιλιού ο σύντροφό σου λέει και πολλά για το τι ακριβώς ζητάει και από σένα. Μερικές κινήσεις λένε από μόνες του αν θέλει σχέση ή απλά να κάνετε σεξ. Οπότε δώσε μεγάλη προσοχή την επόμενη φορά.

8. Αν σε εκτιμάει

Δες την αντίδρασή του, αμέσως, μετά το πρώτο φιλί και θα καταλάβεις πολλά για το πώς σε βλέπει! Συγκεκριμένες κινήσεις, δηλώνουν και συγκεκριμένα πράγματα. Οπότε θα πρέπει να τα παρατηρήσεις αρκετά και να βγάλεις τα συμπεράσματα που πρέπει.

Δες ακόμα: Τι μπορεί να συμβεί στο σώμα σου αν απέχεις για πολύ καιρό από το σεξ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 1