Forbes: Αυτή είναι η λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο!
Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι άνθρωποι του κόσμου σύμφωνα με το περιοδικό Forbes!

Το περιοδικό Forbes δημοσίευσε τη λίστα με τους ποιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο! Βέβαια, δεν υπήρξε καμία έκπληξη στην κατάταξη του περιοδικού για τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο!

Καθώς μέσα σε αυτούς ήταν ο ιδρυτής της Amazon Τζεφ Μπέζος, που παραμένει ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο μπροστά από τον Μπιλ Γκέιτς και τον Ουόρεν Μπάφετ, αλλά ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ υποχωρεί τρεις θέσεις και ο Μάικλ Μπλούμπεργκ ανεβαίνει δύο.

Σύμφωνα με την ετήσια κατάταξη του Forbes που ανακοινώθηκε, η περιουσία του Μπέζος, που είναι 55 ετών, και βρέθηκε πρόσφατα στην επικαιρότητα ανακοινώνοντας το διαζύγιό του, αυξήθηκε κατά 19 δισεκατομμύρια σε σχέση με πέρυσι, για να φθάσει τα 131 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ο Τζεφ Μπέζος κατέχει περίπου το 16% της Amazon και αποτελεί συχνά στόχο της αριστερής πτέρυγας του αμερικανικού κόμματος των Δημοκρατικών, αυξάνει τη διαφορά μεταξύ του και τον δεύτερο Μπιλ Γκέιτς. Που είναι συνιδρυτής της Microsoft και έγινε φιλάνθρωπος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Last year, Jeff Bezos became the first person to top a Forbes billionaires list with a net worth of $100 billion or more. After an overall positive year for Amazon, the founder and CEO has remained No. 1 richest on Forbes’ 2019 list of the World’s Billionaires for the second year in a row, with an eye-popping $131 billion fortune. That’s $19 billion more than a year ago. The big question now is whether he can hold onto his vast fortune with the news of his pending divorce. For more on the World’s Billionaires 2019, check back tomorrow. #ForbesBillionaires (?: Leonard Ortiz/Digital First Media/Orange County Register via Getty Images)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Forbes (@forbes) στις

Στα 63 του, ο Μπιλ Γκέιτς είδε την περιουσία του να αυξάνεται, αλλά σχετικά σε λιγότερο ρυθμό από τον πρωτοπόρο, για να φθάσει τα 96,5 δισεκατομμύρια δολάρια έναντι 90 δισεκατομμύρια δολαρίων πέρυσι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Bill Gates has ranked No. 1 on our #ForbesBillionaires list twelve times, but this year comes in at No. 2. To date, @thisisbillgates has donated $35.8 billion worth of Microsoft stock to the Gates Foundation. Click the link in our bio to meet all 2,153 billionaires, worth $8.7 trillion in total, and check out our Instagram Stories for the top 10 richest people in the world on our 2019 Billionaires List. (?: @martinschoeller)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Forbes (@forbes) στις

Τρίτος, ο επενδυτής Ουόρεν Μπάφετ, 88 ετών, ο οποίος βλέπει την περιουσία του να μειώνεται κατά 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια, στα 82,5 δισεκατομμύρια.

Από αυτό το σημείο και κάτω αρχίζουν οι διαφορές με την περσινή λίστα του Forbes!

O πρόεδρος του γαλλικού ομίλου LVMH Μπερνάρ Αρνό παραμένει στην τέταρτη θέση, ο πρόεδρος του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ έχασε μέσα σε μία χρονιά σχεδόν εννέα δισεκ, δολάρια, υποχωρώντας από την πέμπτη στην όγδοη θέση!

Μπορεί να παραμένει ο πιο νέος από τους δέκα πρώτους, όμως ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ βρίσκεται πίσω από τον Μεξικανό μεγιστάνα των τηλεπικοινωνιών Κάρλος Σλιμ, τον Ισπανό Αμάνθιο Ορτέγα, ιδρυτή των Inditex και Zara και τον Αμερικανό συνιδρυτή της Oracle Λάρι Έλισον.

Ο Μάικλ Μπλούμπεργκ, ιδρυτής της ομώνυμης επιχείρησης οικονομικών πληροφοριών, πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης, το όνομα του οποίου κυκλοφορεί ως υποψηφίου για την προεδρία των ΗΠΑ στις εκλογές του 2020, καταλαμβάνει την ένατη θέση. Και ανεβαίνει δύο θέσεις από την ενδέκατη που βρέθηκε πέρυσι!

Μάλιστα, στα 77 του, είδε την περιουσία του να αυξάνεται στα 55,5 δισεκ. δολάρια έναντι των 50 δισεκατομμυρίων πέρυσι.

Από ότι φαίνεται, οι Αμερικανοί εξακολουθούν να κυριαρχούν στην κατάταξη, με 14 δισεκατομμυριούχους μεταξύ των 20 πρώτων.

Η Γαλλία έχει δύο εκπροσώπους, τον Μπερνάρ Αρνό και τη Φρανσουάζ Μπετανκούρ- Μεγιέρ, κληρονόμο της L’ Oreal που κατατάσσεται 15η και είναι η μοναδική γυναίκα ανάμεσα στους 20 πρώτους.

Μεταξύ των υπολοίπων, που δεν είναι και Αμερικάνοι, στις 20 πρώτες θέσεις φιγουράρουν ο Ινδός Μουκές Αμπάνι, πρόεδρος της Reliance Industries, 13ος, και ο Κινέζος Μα Χουατένγκ, πρόεδρος του κινεζικού γίγαντα του διαδικτύου Tencent, 20ός.

Δες επίσης: Forbes: Οι τέσσερις Έλληνες δισεκατομμυριούχοι που μπήκαν στη λίστα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;