14 πράγματα που θα σου φανούν απολύτως χρήσιμα στο επόμενο ταξίδι σου με αεροπλάνο!
Θα σου φανούν σίγουρα χρήσιμα την επόμενη φορά που θα βρεθείς σε ένα αεροδρόμιο!

Έχεις αναρωτηθεί γιατί συμβαίνουν κάποια πράγματα στα αεροδρόμια; Ξέρεις, όπως γιατί το powerbank σου να είναι στην χειραποσκευή σου ή γιατί δε χρειάζεται να βγάζεις τα αθλητικά σου σε ορισμένα αεροδρόμια;

Ο πιο σωστός άνθρωπος για να ρωτήσεις θα ήταν κάποιος πιλότος, αεροσυνοδός ή κάποιος που εργάζεται σε ένα αεροδρόμιο.

Αλλά, αν δεν έχεις κάποιον κοντά σου διάβασε αυτά τα  σχεδόν, άγνωστα πράγματα που θα σου φανούν αρκετά χρήσιμα για την επόμενη φορά που θα βρεθείς στο αεροδρόμιο ή θα θέλεις να κάνεις ένα ταξίδι.

1. Τα μέσα που χρησιμοποιούν για να σε σκανάρουν δεν προκαλούν κάποια βλάβη στον οργανισμό σου. Για αυτό και οι υπάλληλοι του αεροδρομίου μπορούν να κάθονται κοντά τους με κανονικά ρούχα.

2. Η ακτινοβολία που παίρνεις κατά τη διάρκεια μίας πτήσης είναι πολύ λιγότερη από την ακτινοβολία που συγκεντρώνεις συνολικά στη διάρκεια της ημέρας σου.

3. Τώρα, εάν το αεροπλάνο περάσει μέσα από καταιγίδα, η ακτινοβολία που θα πάρει κάθε επιβάτης είναι ίδια με την ακτινοβολία που παίρνεις όταν κάνεις ακτινογραφίες.

4. Τα πράγματα που σου κρατάνε από τους ελέγχους, συνήθως πωλούνται σε δημοπρασίες.

5. Κάθε είδους σκόνη θα πρέπει να την έχεις στην αρχική της συσκευασία για να μην μπορέσουν να στην κρατήσουν στο αεροδρόμιο.

6. Πλήρωσε για τα προϊόντα που θα αγοράσεις σε ξένα λεφτά. Ας πούμε σε λίρες στον αεροδρόμιο στην Ελλάδα, αντί σε ευρώ. Καθώς, τα προϊόντα σε λεφτά της χώρας θα είναι πιο ακριβά.

7. Τα powerbank δεν επιτρέπονται σε πτήσεις γιατί μπορεί να πιάσουν φωτιά.

8. Όταν ταξιδεύεις με κάποιον μαζί, ανακάτεψε τα πράγματα σας για να έχεις ότι χρειάζεται σε περίπτωση που χαθεί μία από τις δύο βαλίτσες.

9. Πάρε tester αρωμάτων που θα μπορείς να πάρεις μαζί σου στο ταξίδι. Στην επόμενη αγορά σου ζήτα και το tester για να είσαι εντάξει.

10. Αν ένα αεροδρόμιο έχει πολλούς τερματικούς, πολύ πιθανό να υπάρχει και κάποιος τρόπος να πηγαίνεις γρήγορα από τη μία μεριά στην άλλη.

11. Αν κάνεις μεγάλες πτήσεις πάρε μαζί σου και μπαλάκια του τένις. Θα σου κάνουν ωραίο μασάζ στα πόδια σου!

12. Αν και οι πελάτες της θέσης bussiness κάθονται μπροστά για να είναι πιο κοντά στις εξόδους, τα στατιστικά έχουν δείξει ότι το ασφαλέστερο σημείο του αεροπλάνου είναι η ουρά.

13. Σε πολλές χώρες οι μετακινήσεις από και προς το αεροδρόμιο έχουν εκπτώσεις για τις οικογένειες και συνήθως δεν κάθονται να ελέγξουν αν είστε στην πραγματικότητα οικογένεια.

14. Αν έχεις πτήση με ανταπόκριση και η πρώτη έχει καθυστέρηση, τότε πάρε στον αριθμό επειγόντων της άλλης εταιρείας για να σου κλείσει θέση με την επόμενη πτήση προς τον προορισμό σου.

Δες επίσης: 4 υπέροχα μέρη κοντά στην Αθήνα για διήμερο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
2'
25 - 29
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;