Master Chef 2019: Ποιος αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής;
Άλλη μια αποχώρηση πραγματοποιήθηκε στο χτεσινό επεισόδιο του Master Chef 2019 και μάλιστα σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης!

Το Master Chef 2019 έχει επάξια κερδίσει την προσοχή του τηλεοπτικού κοινού και έχει ανεβάσει κατά πολύ τον πήχη, αφού πλέον στην κάθε μικρή λεπτομέρεια είναι που κρίνεται το αποτέλεσμα, ενώ ακόμα και το παραμικρό λάθος, απροσεξία ή αμέλεια, μπορεί να στοιχίσει τη νίκη ενός παίκτη ή μιας παίκτριας, αλλά και την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Το χτεσινό επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής περιλάμβανε ψηφοφορία και αποχώρηση, μια μέρα που έχει πάντα ιδιαίτερη σημασία, καθώς η αποχώρηση των παικτών και των παικτριών από το διαγωνισμό, δημιουργεί έντονα συναισθήματα σε όλους τους παίκτες του Master Chef.

Όπως σε κάθε δοκιμασία αποχώρησης, έτσι και στη χτεσινή, οι παίκτες του διαγωνισμού κλήθηκαν να αντιγράψουν πιστά ένα συγκεκριμένο πιάτο. Το χτεσινό πιάτο είχε την υπογραφή ενός ιδιαίτερου καλεσμένου, του πολυβραβευμένου chef, Γιάννη Μπαξεβάνη, οπότε οι παίκτες έπρεπε να το ακολουθήσουν κατά γράμμα, προκειμένου να ανταμειφθούν στη βαθμολογία και κατ’ επέκταση να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση στο χτεσινό επεισόδιο ήταν: η Μαρίνα Τσαπράνη, η Ασημίνα Ουστάλλη και ο Ζαχίρ Γιαβαρί,

Η παίχτρια, όμως, που αναγκάστηκε να αφήσει την ποδιά της και να αποχωρήσει οριστικά από το Master Chef 2019 είναι… η Μαρία Τσαπράνη, η οποία, να θυμίσουμε ότι στην τελευταία δοκιμασία επιλέχθηκε από τον αρχηγό της μπλε ομάδας, Πάνο Τόγια, ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση.

Η Μαρία Τσαπράνη, λοιπόν, συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία και δεν κατάφερε να ικανοποιήσει τους κριτές, αλλά και τον guest σεφ, Γιάννη Μπαξεβάνη, σε σχέση με τον Ζαχίρ, ο οποίος άκουσε πολύ καλά λόγια από τους κριτές και, άρα, πέρασε κατευθείαν, αλλά και με την Ασημίνα, η οποία άκουσε καλά προς μέτρια λόγια, αφού οι κριτές αναφέρθηκαν για “αστοχία” στην ακριβή αντιγραφή του πιάτου της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Έπειτα από μια μαγειρική μάχη που κρίθηκε στον πόντο, η Μαρία αποχωρεί απόψε από το #MasterChefGR. #StarChannelTv @starchanneltv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις

Η Μαρία Τσαπράνη, λοιπόν, έκανε ηρωική έξοδο από το ριάλιτι, εμφανώς συγκινημένη, και αφού πρώτα εξέφρασε την απερίφραστη ευγνωμοσύνη της για τον Πάνο Ιωαννίδη, τονίζοντας χαρακτηριστικά το εξής: “Σίγουρα το μεγαλύτερο παράσημο που πήρα από το ΜasterChef ήταν το βλέμμα που μου έριξε ο λεβέντης μου και μου είπε ότι πιστεύει σε μένα. Χαίρομαι πάρα πολύ που δεν τον απογοήτευσα και χαίρομαι πάρα πολύ που φεύγω με τόσο ωραίες στιγμές με τους κριτές.”

Δες εδώ το σχετικό απόσπασμα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;