Καθαρά Δευτέρα 2019: 6 προτάσεις για εσένα που είσαι της τελευταίας στιγμής!
H Καθαρά Δευτέρα 2019 είναι σε δύο μέρες από τώρα! Αν δεν είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος, ρίξε μια ματιά στον οδηγό μας!

H Καθαρά Δευτέρα 2019 είναι μόνο δυο μέρες μακριά και ήρθε επιτέλους η στιγμή να πετάξουμε τους χαρταετούς μας και να κάνουμε ένα ωραίο πικ νικ με φίλους στην εξοχή!

Αν ανήκεις στους προνοητικούς της υπόθεσης, φαντάζομαι θα έχεις οργανωθεί καταλλήλως, θα έχεις ήδη κάνει κράτηση σε κάποιο ταβερνάκι ή θα έχεις αγοράσει όσα χρειάζεσαι για το αυριανό σου πικ νικ.

Αν, απ’ την άλλη, τα έχεις αφήσει όλα για τελευταία στιγμή και δεν έχεις σκεφτεί ακόμα πως θα περάσεις την φετινή Καθαρά Δευτέρα 2019, τότε no worries, γιατί για όλα υπάρχει λύση!

Ακόμα και να μην έχεις οργανώσει ακόμα την ημέρα που θα ξημερώσει μεθαύριο, έχεις χρόνο τώρα να το σκεφτείς και να αποφασίσεις, προκειμένου να περάσεις μια όμορφη Clean Monday που τίποτα δεν έχει να ζηλέψει από τις προγραμματισμένες εξόδους άλλων.

Ορίστε, λοιπόν, 6 προτάσεις για την Καθαρά Δευτέρα 2019, για εσένα, που έχεις επισήμως ανακηρυχθεί, “βασιλιάς” της τελευταίας στιγμής:

1. Κάλεσε φίλους στο σπίτι να φάτε παρέα

Ξεκίνα από τώρα να παίρνεις τηλέφωνα φίλους και φίλες σου και αποκλείεται να έχουν κανονίσει όλοι κάτι για την Καθαρά Δευτέρα. Όσοι μπορούν να παρευρεθούν, λοιπόν, ας φέρουν ο καθένας από κάτι, είτε σε φαγητό, λαγάνες, ταραμάδες, καλαμαράκια, σαλάτες, κριτσίνια κλπ, είτε σε ποτό, κρασάκι, ούζο, μπύρες. Βάλε ωραία μουσική στα ηχεία, αγόρασε και εσύ 2-3 πράγματα σήμερα από το σούπερ μάρκετ, αν δεν προλαβαίνεις να φτιάξεις κάτι και έτοιμη η Καθαρά Δευτέρα.

Μη ξεχνάς ότι στο σπίτι γίνονται οι καλύτερες και πιο διασκεδαστικές μαζώξεις!

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;