X-Factor 2019: Αυτοί θα είναι οι κριτές του σόου!
Το X-Factor 2019 επιστρέφει με δυνατά ονόματα και στην παρουσίαση, αλλά και στην κριτική επιτροπή!

Άλλος ένας μουσικός διαγωνισμός έρχεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες! Και αυτός είναι το X-Factor 2019! Η μεγάλη επιστροφή θα γίνει μέσα από τη συχνότητα του Open Tv και.. έχει δυνατά ονόματα και για παρουσιάστρια, αλλά και στην κριτική επιτροπή!

Η Δέσποινα Βανδή, λοιπόν, θα βρεθεί για πρώτη φορά στην παρουσίαση του σόου και όχι στην θέση της κριτικής επιτροπής. Αν θυμηθούμε από τότε που είχε παρουσιάσει τον ελληνικό τελικό της Eurovision, πιστεύω θα τα πάει περίφημα!

Για τη παρουσιάστρια το ξέραμε ήδη, αφού καιρό παίζεται το τρέιλερ για την επιστροφή του σόου. Αυτό που δε ξέραμε είναι το ποια άτομα θα αποτελούν την κριτική επιτροπή.

Ο επίσημος λογαριασμό του σόου στο instagram  ανέβασε την πρώτη επίσημη φωτογραφίας της Δέσποινας Βανδή με τα μέλη της επιτροπής.

Αυτοί, λοιπόν θα είναι ο Γιώργος Θεοφάνους επιστρέφει στην θέση του κριτική έπειτα από αρκετά χρόνια, ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος που κάθεται για πρώτη φορά στην θέση του κριτή, η Μελίνα Ασλανίδου που θα βρεθεί ξανά τηλεοπτικά με την Δέσποινα Βανδή και ο Χρήστος Μάστορας!

Δες το σχετικό post!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Το X Factor Greece ξεκινάει στο @opentvgr με τη #dreamteam της ελληνικής μουσικής σκηνής να ενώνει τις δυνάμεις της! Η πρώτη συνάντηση κριτικής επιτροπής και παρουσιάστριας πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες και ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της πρώτης φάσης του show, τις auditions. Αν πιστεύεις στο ταλέντο σου, τότε δήλωσε συμμετοχή τηλεφωνικά στο 211 1885 580. #ΧFactorGr #OpenTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The X Factor Greece (@xfactorgreece) στις

Δες επίσης: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ – ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ «Η Μεγάλη Συνάντηση» @ Αθηνών Αρένα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 -2 
 1 
 1 
 1 
 0