Οι 6 καλύτεροι τρόποι για να ανανεώσεις τη σχέση σου!
Ακολουθώντας αυτούς τους τρόπους σίγουρα θα βάλεις στη σχέση σου τη σπίθα που είχε χάσει!

Η σχέση θέλει συνέχεια δουλειά και από τους δύο. Δεν μπορείς να περιμένεις τα πάντα από τον σύντροφό σου. Και μη ξεχνάς και τη ρουτίνα.

Ειδικά όταν η σχέση διαρκεί αρκετά χρόνια, η καθημερινότητα και η ρουτίνα μπορούν να χαλάσουν μία καλή σχέση. Και εσύ πρέπει να παλέψεις για να την κρατήσεις σε ένα καλό επίπεδο.

Για να το κάνεις, όμως, αυτό θα πρέπει να ξέρεις και τους σωστούς τρόπους!

1. Βγείτε πάλι ραντεβού

Ντυθείτε καλά ο ένας για τον άλλον και βγείτε ένα ρομαντικό ραντεβού. Θα δεις ότι αμέσως θα βάλει μία νέα σπίθα στη σχέση σου που την είχες χάσει για καιρό.

2. Κάντε κάτι σημαντικό μαζί

Ξεκινήστε κάτι μαζί που θα σας φέρει πιο κοντά. Χορό, γυμναστική, όλο και κάτι θα βρείτε. Έτσι και χρόνο θα περνάτε μαζί και χαμένος δε θα πηγαίνει. Θα γνωρίσεις, έτσι, και μία άλλη πλευρά του συντρόφου σου.

3. Να υπάρχει χρόνος στη μέρα σου για τη σχέση σου 

Έστω μία ώρα μέσα στην ημέρα που θα είστε μόνο οι δύο σας και κανείς άλλος. Ούτε τηλεόραση, ούτε τίποτα. Να μιλήσετε, να παίξετε, να θυμηθείτε τα παλιά!

4. Μοιραστείτε αυτά που σας αρέσουν

Μοιράσου μαζί του αυτά που σου αρέσουν και δοκίμασε και αυτά που του αρέσουν. Που ξέρεις, ίσως, τελικά να βρείτε και άλλα κοινά. Άσε που με αυτόν τον τρόπο θα ανακαλύψεις και κάτι που δεν ήξερες για αυτόν.

5. Κάντε κάτι περιπετειώδες

Ναι, αυτό που σκέφτεσαι. Ορειβασία, καταδύσεις ή έστω να πάτε σε ένα fun park. Το να κρατάς το χέρι του γιατί φοβάσαι είναι πολύ σημαντικό και θα σας φέρει πιο κοντά.

6. Φύγετε μαζί ένα σαββατοκύριακο

Πηγαίνετε κάπου που θα είστε μόνο οι δύο σας. Μείνετε και μέσα στο ξενοδοχείο. Τουλάχιστον, να είστε μαζί και να περάσετε υπέροχα. Να βγουν από τη μέση όλα αυτά που αποσπούν την προσοχή σας του ενός από τον άλλο.

Δες επίσης: 5 λάθη που δεν πρέπει με τίποτα να κάνεις σε μία σχέση!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;