Όταν υπάρχει αγάπη, μικρά ή μεγάλα προβλήματα ξεπερνιούνται #ActForLove
Δύο από τους πρωταγωνιστές της πιο τρυφερής καμπάνιας της Lacta, μας μίλησαν για την αγάπη τους, τη ζωή τους και τα όνειρά τους!

Τι θαυμάζει περισσότερο ο ένας πάνω στον άλλο;

ΓΙΑΝΝΗΣ: Τον αυθορμητισμό της και την αντοχή που έχει δείξει στα τόσα που έχουν συμβεί στη ζωή μας. Επίσης, είναι μια γυναίκα που όταν βάλει έναν στόχο, κάνει το αδύνατο δυνατό για να το φέρει εις πέρας.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ: Εγώ στον Γιάννη θαυμάζω την δύναμη της ψυχής του και την υπομονή του.

Πώς πήρατε την απόφαση να συμμετάσχετε στην καμπάνια της Lacta;

ΓΙΑΝΝΗΣ: Η πρόταση ήρθε από ένα κοινό γνωστό και το μόνο που είπαμε είναι «Γιατί όχι;».

ΔΕΣΠΟΙΝΑ: Η πρόταση μας έγινε από ένα γνωστό και αγαπημένο μας πρόσωπο και ο λόγος που αποφασίσαμε να το κάνουμε ήταν, είναι και θα είναι ένας: να καταλάβουν όσα ζευγάρια και άνθρωποι αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους προβλήματα ότι, πρώτον, η Αγάπη νικάει τα πάντα και η ζωή συνεχίζεται, μπορεί ναι μεν με διαφορετικό τρόπο, αλλά συνεχίζεται! Όσες φορές μας δίνεται η δυνατότητα προσπαθούμε να το προωθήσουμε μήπως και βοηθήσουμε άλλους ανθρώπους ή ζευγάρια να συνεχίσουν την ζωή τους και να μην κρύβονται ούτε να ντρέπονται.

Τελικά μπορεί η αγάπη να νικήσει τα πάντα;

ΓΙΑΝΝΗΣ: Ναι και βέβαια μπορεί η αγάπη να νικήσει τα πάντα. Όταν υπάρχει αγάπη μικρά ή μεγάλα προβλήματα ξεπερνιούνται. Και καμιά φορά βγαίνει και πιο δυνατή. Αυτό έγινε με εμάς. Μετά το ατύχημα μου η αγάπη μας βγήκε δυνατότερη. Μπορεί το βράδυ να τσακωθείς αλλά πέφτεις να κοιμηθείς με τον άνθρωπό σου και το επόμενο πρωί το έχεις ξεχάσει! Λες, «έχουμε περάσει τόσα, εδώ θα κολλήσω;»!

ΔΕΣΠΟΙΝΑ: Εννοείται ότι η αγάπη νικάει τα πάντα και αυτό θα πρέπει να το καταλάβουμε όλοι μας. Αγάπη και όλα λύνονται, είτε μεγάλα είτε μικρότερα προβλήματα, την λύση θα την βρει μόνο η καρδιά!

Ποια είναι τα όνειρά σας για το μέλλον;

ΓΙΑΝΝΗΣ: Να γεράσουμε μαζί. Να δούμε την κορούλα μας να μεγαλώνει με υγεία πάνω από όλα, να ανοίγει τα φτερά της να κάνει την οικογένεια της και να είναι ευτυχισμένη.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ: Ονειρευόμαστε μια όμορφη και γαλήνια ζωή. Ονειρευόμαστε ένα όμορφο μικρό σπιτάκι διπλά στην θάλασσα που λατρεύουμε πολύ και οι δυο μας και το κυριότερο να μας βοηθήσει ο Θεός να δούμε το κοριτσάκι μας ευτυχισμένο, χαρούμενο και τότε θα είμαστε οι πιο ευτυχισμένοι γονείς.

Τι είναι αυτό που σας κέρδισε στο/ στη σύντροφό σας;

ΓΙΑΝΝΗΣ: Αυτό που αρχικά με κέρδισε στην Δέσποινα όταν την πρωτογνώρισα ήταν το «αλήτικο στυλ» της, στην συνέχεια βέβαια αυτό που με έκανε να ονειρευτώ την ζωή μου μαζί της ήταν το σύνολο, ο χαρακτήρας της, οι απόψεις της, η ομορφιά της, όλο το «πακέτο»!

ΔΕΣΠΟΙΝΑ: Ο Γιάννης με κέρδισε με το χαμόγελό του, την ηρεμία του, την αισιοδοξία του, τη δύναμη και τον τρόπο που αντιμετώπιζε και αντιμετωπίζει τη ΖΩΗ!

Πείτε μας λίγα λόγια για το πώς γνωριστήκατε και πως είναι η καθημερινότητά σας.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ: Γνωριστήκαμε το 1999 ως φοιτητές και οι δύο στην Γυμναστική Ακαδημία. Είχαμε κοινούς φίλους, αλλά δεν είχαμε βρεθεί ποτέ στην ίδια παρέα. Όταν συναντηθήκαμε αναφωνήσαμε και οι δυο μαζί «Αυτός είναι ο Γιάννης!» και εκείνος αντίστοιχα «Αυτή είναι η Δέσποινα!». Ήταν σαν να ήξερε ο ένας τον άλλον χωρίς να γνωριζόμαστε. Από τότε δε χωρίσαμε ποτέ, περάσαμε μαζί όλη την σχολή, ορκιστήκαμε σχεδόν μαζί, παντρευτήκαμε το 2005 και το 2007 κάναμε το κοριτσάκι μας.

Η καθημερινότητα του Γιάννη είναι η δουλειά του, είναι Τραπεζικός Υπάλληλος, παίζει μπάσκετ και έχει σχεδόν καθημερινά προπονήσεις. Τις υπόλοιπες ώρες τις περνάμε μαζί με την κόρη μας.
Εγώ λόγω ενός πολύ σοβαρού συμβάντος στο σπίτι μας τον τελευταίο 1 χρόνο έχασα την δουλειά μου και έτσι ασχολούμαι με τις δουλειές του σπιτιού, τη φροντίδα του παιδιού και ψάχνοντας κάποια εργασία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;