10 κανόνες στυλ που πρέπει να μάθουν όλοι ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!
Εσύ τους ήξερες;

Σου αρέσει η μόδα και θέλεις να την ακολουθείς παντού και πάντα, αλλά δεν μπορείς να βγάλεις άκρη με όλα τα μυστικά και τα κόλπα που υπάρχουν. Είναι κάποιοι κανόνες που μπορεί να σου έχουν ξεφύγει ή απλά να μην τους ξέρεις!

Για αυτό σου μάζεψα 10 πράγματα που πρέπει να μάθεις για τον τρόπο που ντύνεσαι και θα σου λύσουν τα χέρια!

Θα έχει και στυλ, αλλά και όλοι θα ζηλεύουν το γούστο σου και τον τρόπο που ντύνεσαι! Πάμε να δούμε ποια είναι αυτά τα κόλπα!

1. Συνδύασε το φόρεμα σου με τα σωστά παπούτσια

Δεν πάνε όλα τα φορέματα με όλα τα παπούτσια! Πρέπει να προσέχεις τι θα βάλεις με τι και πώς θα το συνδυάσεις για να φανείς όμορφη και διαφορετική.

2. Γυαλιά ηλίου

Δεν πάνε όλα τα γυαλιά ηλίου σε όλους τους ανθρώπους! Και αυτό είναι λογικό! Ανάλογα το σχήμα του προσώπου σου, αλλά και άλλα χαρακτηριστικά του προσώπου σου, μπορείς να βρεις τα καλύτερα γυαλιά ηλίου για σένα. Και όχι απλά να ακολουθείς τη μόδα.

3. Μαγιό

Το μαγιό σου θα πρέπει να τονίζει τα δυνατά σου σημεία και να καλύπτει τα υπόλοιπα. Πάλι δεν είναι όλα για όλους και κάποια φαίνονται άσχημα σε συγκεκριμένους σωματότυπους.

4. Συνδυασμός χρωμάτων

Δυστυχώς, δεν πάνε όλα τα χρώματα μεταξύ τους. Για να πετύχεις τον τέλειο συνδυασμό θα πρέπει να ακολουθήσεις κάποιες απλές οδηγίες! Ή θα παίξεις με γειτονικά χρώματα, ή άκρως αντίθετα, ή θα κάνει ένα τρίγωνο στο κεφάλι σου με χρώματα που θα είναι στις κορυφές του. Θα σε βοηθούσε να είχε και όλα τα χρώματα μπροστά σου, μέχρι να γίνει ειδικός.

5. Γραβάτα

Για τη γραβάτα υπάρχουν δέκα διαφορετικοί τρόποι για να τη δένεις. Δε χρειάζεται έτσι να κάνεις κάθε μέρα τον ίδιο βαρετό κόμπο. Και θα δείχνεις και διαφορετικός, χωρίς να έχεις αλλάξει πολλά!

6. Μακριές μπότες

Άμα σου πέφτουν οι μπότες σου που πάνε πάνω από το γόνατο, συνήθως, δε κάνεις τίποτα για αυτό. Αν βάλεις, όμως, κάτι στο γόνατό σου, ώστε να τις κρατάει από το να πέφτουν θα δεις ότι και θα σου είναι τέλειες στα πόδια σου, και δε θα σου πέφτουν.

7. Δέσε το φόρεμα σου μπροστά

Πολλά φορέματα έχουν διάφορες ζώνες που συνηθίζεις να τις δένεις πίσω. Για να δοκίμασε να κάνεις ένα δέσιμο μπροστά! Τώρα είσαι μέσα στη μόδα 100%.

8. Πάρε ρίσκα με το T- shirt σου

Προσπάθησε να βρεις διάφορους τρόπους που μπορείς να μετατρέψεις το μονόχρωμο T- shirt σου σε διαφορετικό στυλ. Έτσι και δε θα χρειάζεται να χαλάς συνέχεια λεφτά, αλλά και τη μόδα θα ακολουθείς!

9. Μαντήλια στα μαλλιά

Τα μαντήλια είναι μία καινούρια τάση που μπορεί να συνδυαστεί πολύ όμορφα και να σου δώσει χρώμα. Μη τα φοβάσαι δοκίμασέ τα.

10. Κασκόλ

Βάλε το κασκόλ σου με διαφορετικούς τρόπους και συνδυασμούς και θα δεις ότι θα καταφέρεις να ξεχωρίσεις!

Δες ακόμα: 9 παράξενα πράγματα του παρελθόντος που σήμερα δε θα μπορούσαμε καν να φανταστούμε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1