Master Chef 2019: Ποιοι παίκτες είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση;
Αυτοί οι παίκτες είναι υποψήφιοι για αποχώρηση από το Master Chef 2019!

Άλλη μία δοκιμασία έγινε στο Master Chef 2019! Μάλιστα, η συγκεκριμένη έκρινε τους αρχηγούς των δύο ομάδων, αλλά και τους υποψήφιους προς αποχώρηση!

Η δοκιμασία του Mystery box του Master Chef 2019 έκρυβε πολλές εκπλήξεις! Μάλιστα, τα υλικά ήταν άκρως αφροδισιακά και η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη τα εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο κερδίζοντας το πλεονέκτημα.

Από τις τρεις καμπάνες που είχε μπροστά της η παίκτρια του Master Chef, διάλεξε λευκή σοκολάτα, raspberries και κάρδαμο για την επόμενη δοκιμασία που έκρυβε μια έκπληξη!

Οι παίκτες έπρεπε να μαγειρέψουν σε ζευγάρια, αλλά όχι και οι δύο μαζί! Ένας – ένας!

Για να καταλάβεις καλύτερα ανά 15 λεπτά έπρεπε να αλλάζουν μέχρι να ολοκληρώσουν το πιάτο τους στα 60 λεπτά! Πράγμα αρκετά δύσκολο!

Οι νικητές του καλύτερου πιάτου θα ήταν και οι δύο αρχηγοί της επόμενης ομαδικής δοκιμασίας του Master Chef 2019! Από τα δύο χειρότερα πιάτα θα προέκυπταν οι 4 που θα μαγειρέψουν για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, ήταν η τυχερή που δεν θα μαγείρευε σε αυτή τη διαδικασία! Είχε, επίσης, το πλεονέκτημα να ορίσει τα ζευγάρια που θα μαγείρευαν μαζί. Τα ζευγάρια ήταν:

  • Ασημίνα- Γιάννα,
  • Χρήστος- Πάνος,
  • Ζαχίρ- Μανώλης,
  • Ιωάννα- Ελίζαμπεθ,
  • Παντελής- Χαράλαμπος,
  • Μαρία- Άλκηστις,
  • Σταμάτης- Τάσος

Από τα δίδυμα αυτά, το γλυκό που ετοίμασαν ο Πάνος Τόγιας και ο Χρήστος Μπάρκας ξεχώρισε και τους έδωσε τη νίκη σε αυτή τη δοκιμασία. Έτσι, ορίστηκαν και ως οι δυο αρχηγοί της επόμενης ομαδικής δοκιμασίας.

Από τα ζευγάρια πάλι, τα δύο χειρότερα πιάτα άνηκαν στις Ιωάννα Μπουρλόκα και Ελίζαμπεθ Θεοτοκάτου και στις Άλκηστις Αλεξάκη και Μαρία Τσαπράνη! Οι τέσσερις τους θα μονομαχήσουν για την παραμονή τους στο σπίτι του Master Chef 2019!

Δες και τα σχετικά αποσπάσματα!

Δες ακόμα: Master Chef 2019: Αυτός ήταν ο παίκτης που κέρδισε τη δοκιμασία ασυλίας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;