Η Khloe Kardashian έκανε την ανάρτηση που κανείς δεν περίμενε!
Αυτό δεν το περίμενε από Kardashian!

Είμαι στη φάση που θεωρώ τον Tristan Thompson από τους πιο χαζούς (είδες πόσο ευγενική) ανθρώπους στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Γιατί δεν μπορώ να καταλάβω με τίποτα πως γίνεται να είσαι ο σύντροφος μίας από τις Kardashians και να έχεις την ψευδαίσθηση πως θα κάνεις τη “στραβή” χωρίς να σε πάρει κανείς χαμπάρι.

Τέλοσπαντων, την έκανες και την έβγαλες και σχετικά καθαρή, αν αναλογιστεί κανείς πως το όλο σκάνδαλο ξέσπασε λίγες μέρες πριν γεννηθεί το παιδί σου. Η οικογένεια δε διαλύθηκε. Δεν ξέρω αν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για την Khloe Kardashian

Και πας και το ξανακάνεις; Δηλαδή μιλάμε ότι ο ανδρισμός αυτός δε χωράει πουθενά.

Η πρώτη αντίδραση της Khloe, δεν ήταν εξίσου ήσυχη με την προηγούμενη φορά. Αμέσως ξέσπασε στα social media κατηγορώντας την Jordyn Woods για το ότι διαλύθηκε η οικογένειά της, αλλά και για το ότι αντί να κάτσει στα αυγά της μετά, βγαίνει και σε εκπομπές να πει την “αλήθεια”.

Αυτό που δεν περιμέναμε όμως, ήταν αυτό που ακολούθησε! Οι νεότερες αναρτήσεις της τηλεπερσόνας στο Twitter!

“Ήταν μία απαίσια εβδομάδα & το ξέρω πως όλοι έχετε βαρεθεί να τα ακούτε όλα αυτά (όπως κι εγώ). Είμαι σε ένα συναισθηματικό τρενάκι κι έχω πει πράγματα που δε θα έπρεπε. Ειλικρινά, το γεγονός ότι ο Tristan με απάτησε και με ρεζίλεψε, δεν με σόκαρε τόσο όσο την πρώτη φορά.”

“Αυτό που ήταν δυσκολότερο και πιο επίπονο ήταν το να πληγώνεσαι από κάποια που είναι τόσο κοντά σου. Κάποια που αγαπώ και αντιμετωπίζω σαν μικρή μου αδελφή. Αλλά η Jordyn δεν είναι υπεύθυνη για τη διάλυση της οικογένειάς μου. Αυτό ήταν λάθος του Tristan.”

“Πρέπει να προχωρήσω στη ζωή μου και να επικεντρωθώ στα θετικά, στην οικογένειά μου, την υγεία μου και το πανέμορφο μωρό μου την True.”

Δες κι αυτό: 7 λόγοι που δε θα ήθελες με ΤΙΠΟΤΑ να είσαι μέλος της οικογένειας των Kardashians

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
ΤΕΛ
87 - 91
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
0'
48 - 37
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;