Καθαρά Δευτέρα 2019: Τα καλύτερα μέρη για να πετάξεις χαρταετό!
Η Καθαρά Δευτέρα 2019 πλησιάζει και εμείς σου προτείνουμε τα καλύτερα μέρη για να πετάξεις τον χαρταετό σου!

Η Καθαρά Δευτέρα 2019 έρχεται και εσύ θέλεις να θυμηθείς λίγο τα παιδικά σου χρόνια! Θέλεις να πας με την παρέα σου σε ένα ωραίο μέρος και να πετάξεις χαρταετό!

Ο χαρταετός είναι μία παράδοση χρόνων και νιώθεις πάλι παιδί όταν πας για να τον πετάξεις. Έτσι κι αλλιώς, μπορείς να βρεις διάφορα σχέδια και πολύ απλά! Οπότε γιατί να μην πας;

Ποια είναι, όμως, τα κατάλληλα μέρη για να τον πετάξεις; Για πάμε να δούμε μαζί!

1. Προφήτης Ηλίας, Ηλιούπολη

Στους πρόποδες του Υμηττού θα βρεις αυτό που ψάχνεις! Ένας ανοιχτός χώρος που θα έχεις και την άνεση, αλλά και την ησυχία της φύσης να πετάξεις τον χαρταετό σου. Την Καθαρά Δευτέρα 2019 προβλέπεται να έχει και πολλές οικογένειες, αλλά μη τα θέλεις όλα δικά σου.

2. Σούνιο

Ο Ναός του Ποσειδώνα και η θέα στη θάλασσα είναι ιδανικά για να πετάξεις φέτος τον χαρταετό σου. Θα κάνεις και μία μικρή εκδρομούλα γιατί, όσο να είναι, είναι λίγο μακριά από το κέντρο της πόλης!

3. Λόφος Φιλοπάππου

Το πιο κλασικό σημείο για να πετάξεις χαρταετό στην Αθήνα, ίσως, είναι και η πιο ασφαλής επιλογή. Εύκολα μπορείς να πας όποια ώρα της ημέρας θέλεις και θα έχεις και όλη την Αθήνα πιάτο!

4. Άλσος Βεΐκου, Γαλάτσι

Επίσης, ένα από τα πιο κλασικά μέρη για να πετάξεις χαρταετό. Ένα καταπράσινο άλσος με καφέ, αλλά και διάφορα άλλα πράγματα να χάσεις. Επίσης, μπορείς να συμμετέχεις στις διάφορες εκδηλώσεις του Δήμου για την Καθαρά Δευτέρα 2019.

5. Πεντέλη

Για σένα που μένεις στα Βόρεια Προάστια, κι όχι μόνο, είναι η ιδανική λύση. Στους πρόποδες του βουνού θα έχεις και το χώρο και την ευχαρίστηση της φύσης για να πετάξεις τον χαρταετό σου και να περάσεις μία όμορφη Καθαρά Δευτέρα.

6. Ελληνικό

Στην παλιά Αμερικάνικη Βάση, στα γήπεδα του γκολφ… στο Ελληνικό έχεις άπειρα μέρη που έχουν και άνεση, αλλά και χώρο για να μαζευτεί αρκετός κόσμος και να γιορτάσει πετώντας τους χαρταετούς του. Μία πολύ καλή λύση, καθώς, μετά μπορείς να πας και προς την παραλιακή για να φας το ψαράκι σου.

7. Πάρκο στρατού, Γουδί

Ένα καταπράσινο πάρκο αναψυχής, που παλιά φιλοξενούσε το στρατόπεδο “Γουδή”! Σε 49 στρέμματα θα βρεις σίγουρα την ηρεμία σου και τον χώρο για να γιορτάσεις την Καθαρά Δευτέρα 2019 ακριβώς, όπως, θέλεις εσύ!

Δες ακόμα: Καθαρά Δευτέρα 2019: Οι καλύτεροι προορισμοί για να γιορτάσεις τη μέρα αυτή!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;