Κιθ Φλιντ: Έφυγε από τη ζωή ο frontman των Prodigy!
Ο Κιθ Φλιντ, ο frontam των Prodigy, έφυγε από τη ζωή!

Μία άσχημη είδηση ήρθε από το εξωτερικό! Ο θρυλικός frontman των The Prodigy, Κιθ Φλιντ, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία, μόλις, 49 ετών!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Κιθ Φλιντ βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Έσεξ της Βρετανίας το πρωί της Δευτέρας. Η αστυνομία δε θεωρεί πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Ωστόσο, οι έρευνες της δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη!

Η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου της αστυνομίας ήταν η εξής:

“Λάβαμε μία κλήση σχετικά με την υγεία ενός άνδρα σε μια διεύθυνση στο Brook Hill λίγο μετά τις 8:10 π.μ. τη Δευτέρα. Κληθήκαμε στο σημείο αλλά δυστυχώς ο 49χρονος άνδρας ήταν νεκρός. Ο θάνατός του δεν θεωρείται ύποπτος”

Ανέφερε, επίσης, πως έχουν ενημερωθεί οι συγγενείς του άτυχου τραγουδιστή!

Ο Κιθ Φλιντ ήταν το “πρόσωπο” των Prodigy! Κάτι που έγινε εντελώς τυχαία, καθώς αρχικά είχε προσληφθεί ως χορευτής του συγκροτήματος και τίποτα παραπάνω. Τα υπόλοιπα μέλη, όμως, αποφάσισαν πως η θέση που του ταιριάζει είναι αυτή του frontman, καθώς τους είχε μαγέψει με τις φωνητικές δυνατότητες του και το ιδιαίτερο παρουσιαστικό του.

Οι Prodigy δημιουργήθηκαν το 1990 από τον παραγωγό Liam Howlett και γρήγορα έγιναν ένα από τα πιο δημοφιλή συγκροτήματα ηλεκτρονικής μουσικής. Με αρκετές πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο και εκατομμύρια θαυμαστές σε όλον τον κόσμο.

Ο δίσκος τους “Music for the Jilted Generation” έφτασε στο νούμερο ένα των βρετανικών τσαρτς. Ο Κιθ Φλιντ έγινε ιδιαίτερα γνωστός για τα δύο τραγούδια “Firestarter”, μία επιτυχία που παίζεται ακόμα και σήμερα και όλος ο κόσμος την τραγουδάει, και “Breathe”.

Αυτά τα δύο κομμάτια έγιναν σήμα- κατατεθέν της βρετανικής ρέιβ σκηνής της εποχής και έσπασαν το είδος τους για να γίνουν παγκόσμιες επιτυχίες!

Το συγκρότημα έχει στο ενεργητικό του βραβεία και υποψηφιότητες σε διάφορες μουσικές διοργανώσεις, καθώς και υποψηφιότητες για δύο Grammy στις κατηγορίες καλύτερου ηλεκτρονικού δίσκου και καλύτερου alternative δίσκου! Δυστυχώς, δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν κανένα από τα δύο.

Δες και την επίσημη ανακοίνωση στο instagram του συγκροτήματος!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

The news is true , I can’t believe I’m saying this but our brother Keith took his own life over the weekend , I’m shell shocked , fuckin angry , confused and heart broken ….. r.i.p brother Liam #theprodigy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Prodigy official (@theprodigyofficial) στις

Δες επίσης: Παιδικό νανούρισμα με… Prodigy

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;