Αυξήθηκαν οι μεθυσμένοι οδηγοί λέει η Ελληνική Αστυνομία!
Ένα πρόγραμμα της Ελληνικής Αστυνομίας για τις παραβάσεις στους δρόμους δίνει αρνητικά στοιχεία για τους οδηγούς!

Ένα νέο πρόγραμμα της Ελληνικής Αστυνομίας με στόχο την αντιμετώπιση των επικίνδυνων τροχονομικών παραβάσεων έδωσε αποτελέσματα που δεν περιμέναμε! Ενώ το πρόγραμμα συνεχίζεται με απόλυτη επιτυχία τα στατιστικά που έχουν δοθεί δεν είναι και πολύ θετικά!

Όπως αποδείχθηκε 26 στους 100 παραβάτες είτε έτρεχαν με υπερβολική ταχύτητα είτε οδηγούσαν υπό την επίδραση αλκοόλ!

Μάλιστα, την εβδομάδα από 18 έως 24 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκαν 22.103 έλεγχοι σε 22.103 οχήματα και βεβαιώθηκαν 5.741 παραβάσεις για υπερβολική ταχύτητα και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ!

Σύμφωνα με το πρόγραμμα αυτό, οι περισσότερες παραβάσεις σημειώθηκαν στο οδικό δίκτυο της Αττικής (556), της Θεσσαλονίκης (437), της Πιερίας (338), στo Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης (319), των Σερρών (284) και της Λάρισας (227).

Η Ελληνική Αστυνομία υπογραμμίζει ότι οι έλεγχοι της Τροχαίας θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και με στόχο την πρόληψη και τον περιορισμό των σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων και την αναβάθμιση του επιπέδου οδικής ασφάλειας.

Μακάρι να μάθουμε κάτι μέσα από αυτό σαν οδηγοί και να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί! Περιμένουμε και τα επόμενα ευρήματα αυτού του προγράμματος!

Δες ακόμα: Μία σειρά από αυτοκίνητα που… οδηγούνται μόνα τους έκαναν νέο ρεκόρ Guinness!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;