3 σημάδια ότι σκέφτεται ακόμα την πρώην του!
Για να ξέρεις!

Βγαίνετε εδώ και λίγο καιρό, αλλά τον βλέπεις πολύ συχνά να χάνεται στις σκέψεις του, να είναι κακόκεφος και να μην μπορεί να μοιραστεί μαζί σου αυτό που τον απασχολεί.

Πολλοί άνθρωποι όταν ξεκινούν μια νέα σχέση δεν είναι εντελώς έτοιμοι και ακόμα έχουν διάφορα κατάλοιπα του ερωτικού παρελθόντος να τους καταδυναστεύουν. Ωστόσο, παρότι ένας χωρισμός είναι αρκετά δύσκολος και κανείς δεν μπορεί να ξεπεράσει τον άλλον με ένα μαγικό ραβδάκι, το να είσαι με έναν άνθρωπο και ταυτόχρονα το μυαλό σου να κάνει βόλτες αλλού, δεν ωφελεί κανέναν από τους δυο σας.

Αν έχεις, λοιπόν, κάποια υποψία ότι ακόμα σκέφτεται την πρώην του, τότε ρίξε μια ματιά στα παρακάτω σημάδια. διότι σε καταλαβαίνω είναι ένα ζήτημα που μας πονάει όταν συμβαίνει.

1. Η προηγούμενη σχέση με την κοπέλα του κράτησε αρκετό καιρό και, σύμφωνα με τα όσα σου έχει εκμυστηρευτεί, έληξε άδοξα και κάπως κινηματογραφικά. Οι αναμνήσεις από το χωρισμό τους επιστρέφουν και τον στοιχειώνουν! Ωχ, που πήγες κι έμπλεξες!

2. Χώρισε με την πρώην του πολύ λίγο πριν σε γνωρίσει και δεν έχει δώσει χρόνο στον εαυτό του να αντιμετωπίσει την όλη αλλαγή.

3. Δεν σε έχει συστήσει ακόμα στους φίλους και τις παρέες του, ενδεχομένως γιατί δε νιώθει απολύτως έτοιμος να σε εισάγει στη ζωή του.

Παρόλα αυτά, δε σημαίνει σε καμία περίπτωση, ότι δεν του αρέσεις. Μπορεί να μην έχει συνειδητοποιήσει ακόμα τον οριστικό χωρισμό, λογικό είναι.

Το θέμα είναι εσένα πως σου φαίνεται όλο αυτό και αν μπορείς να διαχειριστείς έναν άνθρωπο που είναι σώματι εκεί και ψυχή τε παραπέρα!

Δες ακόμα: 3 τρανταχτά σημάδια που φανερώνουν ότι ακόμα σου λείπει ο πρώην

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;