4 πράγματα που δεν πρέπει με τίποτα να κάνεις στο πρώτο ραντεβού!
Αν ευελπιστείς να υπάρξει και δεύτερο και τρίτο και τέταρτο!

Μπορεί τα πρώτα ραντεβού να μην είναι και το πιο εύκολο πράγμα (Η αμηχανία είναι κανόνας, εκτός κι αν είσαι τίποτα σάικο!), όμως υπάρχουν σίγουρα κάποια dos and dont’s, που καλό είναι να έχεις υπόψιν.

Αρχικά, το που θα πάτε είναι, χωρίς αμφιβολία, ένα θέμα και για τους δυο σας, γιατί δε γνωρίζεστε ακόμα καλά, οπότε το να βρείτε ένα μέρος σχετικά ουδέτερο και όμορφο είναι το πρώτο που θα κοιτάξεις και είσαι τυχερός/η γιατί σου έχω λίστα:

5 ιδανικά στέκια στην Αθήνα για το πρώτο σας ραντεβού

Πέρα από το μέρος, όμως, που οκ, ή έτσι ή αλλιώς, κάπως θα το βρείτε, να θυμάσαι πως είναι σημαντικό να είσαι ο εαυτός σου, χωρίς ωστόσο, να αναδείξεις την ανασφαλή σου πλευρά, την οποία ο άλλος, αν θέλει, έχει όλο το χρόνο στη διάθεσή του να ανακαλύψει. Για να προλάβουμε, λοιπόν, τυχόν παρεξηγήσεις και άβολες καταστάσεις, καλύτερα να το πας safe, τουλάχιστον όσο είστε στην αρχή!

Τι να αποφύγεις:

1. Δεν είναι ανάγκη να αποκαλύψεις τα πάντα για σένα από το πρώτο ραντεβού.

Εννοείται θα μοιραστείς πράγματα με τον άλλον, αλλά πήγαινε ανάλογα και με το που σας πάει κουβέντα. Αν δε το “τραβάει” η φάση, μήπως να κρατήσεις τις εκμυστηρεύσεις για άλλη φορά;

2. Άσε το κινητό στην άκρη, γιατί το να ασχολείσαι με το facebook την ώρα που ο άλλος σου μιλάει είναι τουλάχιστον αγενές. Βάλε σε παύση τις ειδοποιήσεις και ζήσε το ραντεβού σου.

3. Μην πας στο ραντεβού σας μισή ώρα αργότερα, είναι κρίμα για τον άλλον που θα σε περιμένει και θα του δώσει άσχημη εντύπωση που δε το θες με τίποτα. Οκ, να αργήσεις κανένα 10λεπτο, αλλά μην το παρακάνεις κιόλας.

4. Μπορεί να σε χαρακτηρίζει αυθορμητισμός γενικά και μπράβο σου, αλλά πρόσεχε με τα αστεία σου, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι έχει περάσει ο άλλος και πως μπορεί να εκλάβει ένα τολμηρό, αν όχι προσβλητικό σου χιουμοράκι. Let’s keep it safe and sound.

Δες ακόμα: Αν ακούσεις αυτά τα «διαμαντάκια» στο πρώτο ραντεβού καλύτερα να αποχωρήσεις ησύχως!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;