4 υπέροχα μέρη κοντά στην Αθήνα για διήμερο!
Βάλε δυο ρούχα σε μια τσάντα και ετοιμάσου για χαλαρωτικό ΣαββατοΚύριακο!

Διανύοντας τις πρώτες μέρες του Μάρτη και μη έχοντας αποτινάξει πλήρως το φθινόπωρο, η καθημερινότητα μας κουράζει συχνά με τις απαιτήσεις και τα διάφορα tasks που καλείται ο καθένας μας να φέρει εις πέρας. Ενδεχομένως μάλιστα σκέφτεσαι το καλοκαίρι με απίστευτη νοσταλγία και θες απλά να βγει ο ήλιος και να απλώσεις το κορμί σου σε μια παραλία κοιτώντας το κενό και αφήνοντας τις σκοτούρες χιλιόμετρα πίσω.

Μην υποτιμάς καθόλου, ωστόσο, τις χειμερινές αποδράσεις, γιατί η εποχή του χρόνου που διανύουμε είναι εξίσου συναρπαστική για μια εκδρομή εκτός της πόλης σου. Αν κατοικείς στην Αθήνα ειδικά… θα την έχεις μεγάλη ανάγκη μια εξόρμηση κάπου κοντά, για να περάσεις ένα χαλαρό ΣουΚού σε απόλυτο ζεν.

Αν ο ταξιδιωτικός σου “δαίμονας” έχει αρχίσει να ψάχνεται, ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα. Συλλέξαμε 4 κοντινούς προορισμούς στην Αθήνα, όπου μπορείς να αποδράσεις με το ταίρι, τους φίλους ή και μόνος σου, προκειμένου να κάνεις ένα διάλειμμα απ’ τη ρουτίνα.

Διάλεξε έναν, πάρε το backpack σου και καλά να περάσεις!

1. Καρπενήσι

Το όμορφο Καρπενήσι απέχει μόλις 3.30 ώρες από την Αθήνα και αποτελεί μια ιδανική πόλη που αξίζει να εξερευνήσεις περπατώντας. Θα περάσεις πολύ ωραία, θα χαλαρώσεις και θα δεις κάτι διαφορετικό.

Εμείς το μόνο που έχουμε να σου προτείνουμε είναι να κάνεις τη διαδροµή προς Προυσό, προκειμένου να συναντήσεις το Μικρό και το Μεγάλο Χωριό, αλλά και τους ιστορικούς Κορυσχάδες του νομού Ευρυτανίας που βρίσκονται μόλις 5 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Καρπενησίου. Εκεί θα δεις γραφικά πετρόχτιστα αρχοντικά σε ένα όμορφο χωριουδάκι ανάμεσα στα βουνά, που χαρακτηρίζεται για την ιδιαίτερη φιλοξενία του.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 2 
 1 
 1 
 2 
 2