Master Chef 2019: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε στο χτεσινό επεισόδιο!
Άλλη μια αποχώρηση πραγματοποιήθηκε χτες στο Master Chef 2019!

Το Master Chef 2019 έχει μπει για τα καλά στα σπίτια μας και φέτος έχει ανεβάσει ψηλά τον πήχη, με τους παίκτες και τις παίκτριες να βάζουν τα δυνατά τους στη μαγειρική, προκειμένου να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να σταθούν αντάξιοι των πιάτων που καλούνται να αντιγράψουν.

Στο χτεσινό επεισόδιο του Master Chef 2019, καλεσμένος ήταν ο Αθηναγόρας Κωστάκος, ένας καταξιωμένος σεφ, ο οποίος υπέδειξε στους παίκτες το πιάτο, που θα έπρεπε να ακολουθήσουν πιστά, προκειμένου να πάρουν καλή βαθμολογία και να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο ριάλιτι μαγειρικής.

Οι δυο υποψήφιοι προς αποχώρηση στο χτεσινό επεισόδιο ήταν η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη και ο αρχηγός της μπλε ομάδας, Αλέξανδρος Τσιούκαρης, οι οποίοι σε αυτή τη δοκιμασία αντιγραφής πιάτου, κλήθηκαν να φτιάξουν Κλαμπ σάντουιτς σαρδέλας.

Οι δύο παίκτες του MasterChef, λοιπόν, πάλεψαν σκληρά για να ανταπεξέλθουν στη δοκιμασία αποχώρησης και να καταφέρουν να παρουσιάσουν ένα πιάτο, που να ταιριάζει σε αυτό που τους υπέδειξε ο καλεσμένος σεφ.

Δυστυχώς, όπως είναι αναμενόμενο βέβαια, δεν τα κατάφεραν και οι δύο, καθώς το πιάτο που ετοίμασε και παρουσίασε ο Αλέξανδρος Τσιούκαρης δεν ήταν καθόλου καλό, με βάση την αξιολόγηση των κριτών, αλλά και του καλεσμένου.

Μάλιστα, ο guest chef, Αθηναγόρας Κωστάκος, σχολίασε το πιάτο του Αλέξανδρου δηλώνοντας το εξής: «Αυτό το πιάτο δεν περνάει το πάσο και καταλήγει στα σκουπίδια».

Δες εδώ το σχετικό απόσπασμα με τη κριτική της επιτροπής και του καλεσμένου σεφ:

Συνεπώς, όπως ήταν λογικό άλλωστε, ο παίκτης που αποχώρησε στο χτεσινό επεισόδιο του Masterchef ήταν ο Αλέξανδρος Τσιούκαρης, καθώς συγκέντρωσε πολύ χαμηλότερη βαθμολογία σε σχέση με την Σπυριδούλα Καραμπουτάκη που κατάφερε να παραμείνει στο διαγωνισμό.

View this post on Instagram

A post shared by MasterChef GR (@masterchefgr)

Η Σπυριδούλα, όχι απλώς πέρασε, αλλά πήρε και πολύ καλή βαθμολογία (8 και 9), σε αντίθεση με τον Αλέξανδρο που πήρε 4 και 5.

Δες εδώ το απόσπασμα από τη χτεσινή αποχώρηση:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες ακόμα: Master Chef 2019: Αυτός ήταν ο παίκτης που κέρδισε τη δοκιμασία ασυλίας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;