4 λάθη που κάνουν (σχεδόν) όλες οι γυναίκες!
Και πρέπει να σταματήσουν κάποια στιγμή!

Όλοι οι άνθρωποι έχουμε ένα χαρακτηριστικό μοτίβο συμπεριφορών και επαναλαμβάνουμε πολύ συχνά τα ίδια και τα ίδια λάθη, αντί να κάνουμε καινούρια.

Το να παραδεχτούμε, ωστόσο, ότι οι γυναίκες κάνουν κατ’ εξακολούθηση κάποια συγκεκριμένα ατοπήματα, δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι οι άντρες παίρνουν άφεση αμαρτιών. Σε καμία περίπτωση.

Let’s see…

1. Θεωρείς ότι “όλοι οι άντρες είναι ίδιοι”

Επειδή πληγώθηκες, επειδή γνώρισες έναν ή παραπάνω ανθρώπους που δε σου φέρθηκαν όπως σου άξιζε ή όπως πιστεύεις ότι σου άξιζε, αυτό δε σημαίνει ότι όλοι είναι το ίδιο και το αυτό. Μην τους εξισώνουμε όλους με όλα. Το να κουβαλάς στις επόμενες σχέσεις σου παράπονα και απομεινάρια απ’ την προηγούμενη δε σε τιμά!

2. Γιατί δεν αναγνωρίζεις την ομορφιά σου;

Πρέπει να στο πει κάποιος για να συνειδητοποιήσεις ότι είσαι όμορφη; Και έξω και μέσα είσαι όμορφη και καλά θα κάνεις να το παραδεχτείς πρώτη εσύ στον εαυτό σου και μετά να το ακούσεις από κάποιον. Μόνο τότε θα διαχωρίζεις ένα ευγενικό κομπλιμέντο απ’ τη φιλοφρόνηση.

3. Περιμένεις να καταλάβει ο άλλος πως αισθάνεσαι

Αν δεν εκφράσεις τα συναισθήματά σου, πως θα καταλάβει ο άλλος με τι έχει να κάνει; Δεν μπορεί να μυρίσει τα νύχια του, οπότε πρέπει εσύ να διεκδικήσεις αυτό που θες. Πες το, φωναξέ το, ζωγραφισέ το. Όπως σου βγαίνει καλύτερα.

4. “Να στείλει αυτός πρώτος”

Why? Θεωρείς ότι γίνεσαι πιεστική αν στείλεις στον άλλον τι κάνει ή να βγείτε για ένα καφέ; Επειδή είναι άντρας δε σημαίνει ότι είναι ταγμένος από το σύμπαν να κάνει την πρώτη κίνηση ή να παίρνει πάντα εκείνος πρωτοβουλίες. Μην κάθεσαι να περιμένεις από εγωισμό και πείσμα.

Δες ακόμα: 3 απλοί τρόποι για να νιώθεις πιο όμορφη κάθε μέρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;